JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kocić preporodio Medveđane

Medveđa:  Sa skoro istim sastavom iz prošlog prvenstva kada su fudbaleri Jablanice iz Medveđe bili u samom dnu tabele Zona-jug i na jedvite jade sačuvali status zonaša, ove godine u prvenstvenoj sezoni 2020/21 ušli su poptuno spremni i orni za takmičenje. Fudbaska razgledica u Medveđi je u sasvim drugom izgledu  u odnosu na ranije.

Sve to zahvaljujući novimenovanom šefu struke Srđanu Kociću iz Lebana, koji je još jednom pokazao da je trener kavitetan bez obzira gde i u kom rangu radio. Raniji trener Radana iz Lebana u nekoliko navrata  kao i Jedinstva iz Bošnjaca članove Sarpske lige –istok pozao je svoje trenersko znanje i umeće, koje je još jednom potvrdio  kao šef struke FK Jablanice iz Medveđe. Trenutno su Medveđan na trećoj poziciji na tabeli, sa relanim izgledima da se do kraja prvenstva dokopaju i same liderske pozicije. Prema kvaitetu tima i igre koje pružaju ove jeseni.

Posledanja pobeda u Pejkovcu sa vrlo dobrim domaćinom Dobričem čak pet  puta su napadači Jablanice savladali golmana domaćih. Ekipa je uglavnom sastavljena od igrača iz Medveđe. Jedino sa starne su golman Jevtić, Marković  i  Jovanović i do skora Stoiljković koji se vratio u redove svog matičnog kluba Jedinstvo iz Bošnjaca. Ostalo su svi iz Meveđe počev od kapitena Rajčevića, i predsednika kluba Marka Ivanovića koji je ujedno i glavni nosilac  igre na sredini terena. Tu su još mladi Jović koji se ističe dobrim igrama  u odbrani. Zatim Palević, Zaimi, Maksimović, Janković, Ibraimović, Savić, Stošić,  kao inekoliko mladih koji kucaju na vrata prvog tima, sve sami fudbaleri iz Medveđe.

O svemu tome šef struke Srđan Kocić kaže: U dogovoru sa predsednikom kluba Markom Ivanovićem i sportskim direktorom Stefanom Rajčevićem smo se dogovorili da što se tiče samog tima oko rada i sastava  sva odgovornost pripada meni. Zasukao sam rukave i krenuo u rad uz to tražeći red i disciplinu kod igrača. Redovan dolazak na trening i maksimalna odgovornost na terenu,što se pokazalo pozitivnim.

Zadovoljan sam trenutno trećoj poziciji na tabeli. Što se tiče rezultata moglo je mnogo bolje u Čekminu gde smo doživeli jedini poraz , kao i remi na svom terenu sa  Svetlost iz Badnjevca gde smo ispustili pobedu u poslednjim trenutcima utakmice, kada smo primili izjednačujući pogodak. Pobeda na possednjoj utakmci u Pejkovcu je pokazala da moji izbranici imaju karakter u igri. Pored toga što smo primili čak tri pogotka uspeli smo da mi postignemo dva pogotka više i zabeležimo vredu pobedu.

Naredan protivnik nam je u Medveđi Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja koje se polako vraća u formu i tu očekujem jednu dobru fudbalsku predstavu i nova tri boda koja će nas još više približiti samom vrhu tabele.  Do kraja jesenjeg dela prvenstva očekujemo još bolje igre, tako da bi po svoj prilici trebala da bude ovo jedna od naj uspešnijih jesenjih polusezona u ovom rangu takmičenja  tima iz Medveđe na čijem sam čelu ja kao trener.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print