JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Repekt gostima bodovi Radanu

Lebane: Da je neko Lebančanima pred utakmcu u Leskovcu  protiv GFK Dubočice ponudio pola plena verovatno bi prihatili. Međutim razvojem događaja na samoj utakmici, naročito primljeni pogodak u poslednjim minutima igre  ostavio je u redovima Lebančana žal za celim plenom.

Bilo kako bilo po svoj prilici i jedni i drugi su zadovoljni bodom, možda je i bitnije da je utaikmica odigrana u jednom sportskom tonu , fer i korektno od početka do kraja, jer dosta je igrača branilo boje jednog i drugog tima.

Ipak misli Lebančana su okrenuti ka nedeljnom protivniku ekipi Budućnosti iz Popovca koja je poslednjih nekoliko  godina u samom vrhu Spskoligaškog fudbala na istoku. To potvrđiju i ovo jesenji rezultati koji postižu. Dasu u odličnoj formi to osetio i njihov protivnik iz komšiluka Car Konstantin koji je visoko poražen u Popovcu u poslednjem kolu  prošle nedelje.

Pred nedeljni duel kapiten i vođa ovog tima Miloš  Stanković sa dozom repekta prema protivniku kaže: Utakmicu u Leskovcu slobodno mogu da kaežma da smo je arhivirali. Igubili smo dva boda u poslednjem minutu utakmice. Ma da smo u toku utakmice imali i mi i domačin prilike za postizanje još nekog pogotka. Ali sam mišljenja dasmo trebali da osvojimo sva tri boda. Posustala je koncentrrcija u samom finišu, domaćin je krenuo na sve ili ništa i pošlo imje za rukom da postignu taj izjednačujući pogodak.

Što se tiče nedeljne utakmice sa Budućnosti iz Popovca očekujem jednu spektakularnu utakmcu, jer je reč o protivniku koji hoće dase nadigrava  kao i mi  i jedna je od naboljih u ovoj ligi. Inaju kvalitetne pojedince. Nebih nikog posebno izdvajao ali su dobar tim, verujem da smo i mi kvaitetan sastav, pa  spremni smo dase sa njim nadigravamo i na kraju osvojimo sva tri boda. Posle remija u Leskovcu   bilo je pomalo nervoze kako se bliži nedelja atmosfera je sve bolja i bolja, tako da očekujem vrhunac u nedelju. Po svoj prilici šef struke će biti na slatkim mukama za koji će tim da se opredeli jer povređenih i kažnjenih nemamo.  Na kraju pozivam naše verne navijače da budu  naš dvanaesti igrač i da nas bodrenjem sa tribina stimulišu za što bolju igru i  novu pobedu.

Šef stuke Goran Đorđević takođe sa dozom optimizma najavljuje needljnog protivnika iz  Popovca kod  Niša koji kaže: Ništa drugačija očekivanja kao kod  pred predhodne utakmice koje smo igrali u Lebanu kao domaćini. Bez obzira što nam u goste dolazi jedna kvaitetna ekipa koju svi znamo dobro , zadnjih nekoliko godina u samom vrhu, u svojim redovima imaju uzuzetno kvaitetne igrače, nikom pa ni njima ne pretimo ali se nadamo jednoj dobroj utakmici i pobedi našeg tima. Izaćićemo na teren svi spremni i orni za igru i da pokušamo da dobijemo ovu utakmicu, tako da do kraja polusezone sakupimo što više bodova i nađemo se u gornjem delu tabele.

Utakmica sa GFK Dubočicom nemogu da kažem da je bez  obzura na okonosti  neuspešna ali svi su spremni i tako da ću biti u dilemi do samog početka  utakmice sa kojim timom ćemo izaći na teren.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili