JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

U TRGOVIŠTU PUCAJU PETARDE

SRPSKA LIGA-ISTOK

FK PČINJA- OFK BRZI BROD 5:2 ( 2:1)

Trgovište: Gledalaca 200. Sudija: Branislav Stanković 7. Strelci: N. Mitić u 20, 22, 53, N. Arsić u 60, Stojiljković u 77 (KU) za Pčinju, Cvetanović u 45, Kostadinović u 85 za oFK Brzi Brod. Žuti kartoni: Cvetković, N. Arsić (Pčinja), F. Stanković ( Bri Brod)

PČINJA; Mihajlović 6,5, Nedeljković 6,5 ( Stefanović -), Stošić 7 ( Stoiljković 7), N. Arsić 7, Krstić 7, Tasić 7,5, Cvetković 7 ( Velinović -), Spasić 7, N. Arsić 7,5, N. Mitić 9, Mitrović 7 ( Milenović -).

OFK BRZI BROD: Komljenac 6, Stanković 6, Kostić 6, Anđelković 6, Dinić 6,5, Stamenković 6, Kostić 6 ( Stamneković 6), Kostadinović 7, Mitrović 6, Cvetanović 7 ( Nedeljković 6), Đorđević 6,5.

Igrač utakmice: Nikola Mitić

Serija dobrih igara na svom terenu se nastavlja. Ovog puta visoko je poražena ekipa OFK Brzi Brod iz pregrađe Niša, koja je u prvom delu donegde pružila otpor i na odmor se otišlo minimalnim rezultatom 2:1 u korist domaćina . U drugom delu domaći su se razigrali i sa još tri pogotka napunili mrežu gola gostiju.

Seriju pogodaka započeo najbolji pojedinac na utakmic N. Mitić kojoj je postigao „het trik“ na ovoj utakmici. Seriju pogodaka otvori je već u 20 minutu kada je preciznim udacem sa ivice kaznenog protora poslao loptu u malu mrežu nemožnog golmana gostiju Komljenca. Isti igrač samo dva minuta kasnije je udvostručio prednost svoga tima pošto je loptu primio u kaznenom prostoru protivnika i skoro na identičan način  poslao loptu u nebranjeni deo mreže.  U samom finišu gosti su preko Cvetkovića smanjili prednost od dva gola razlike i sa minimalnoj prednosti (2:1) se otišlo na odmor, što je bila opomena za domaćina da u drugom delu utakmice nastavi sa još jačim tempom igre, što su i učinili. Na 3:1 povisio je isti igrač u 53 minutu igre, postigavši tog trenutka „het –trik“ na utakmici. Četvrti gol za domaćina delo je golgetera tima N. Arsića koji je preciznim udarcem glavom smestio loptu na pravo mesto. Peti pogodak domaći su postigli iz opravdano dosuđenog kazenog udarca u 77 minutu igre posle prekršaja nad Mitrovićem siguran sa bele tačke bio je rezervista  Stoiljković. Drugi pogodak gostiju i konačan rezultat usledio je u 85 mintu igre a strelac za goste bio je Kostadinović za konačnih 5:2 u korist Pčinje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print