JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Loš početak, odličan zavšetak

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Gledalaca 100. Sudija: Danilo Spasić(Lebane). Strelci: Ivanović u 36 i 73, Slavković u  58, M. Stanković u 78 min za Radan, Stevanović u 11 i 17 min. za Rembas.

FK RADAN: D: Cakić, P. Cakić, Đenić, M.Stojanović, Marinković,M. Stevanović, Lapčević, Mitrović, Stoicev, M. Stanković, Ivanović. Igrali su još: M. Mitić, S. Stevanović, Zarić, Mirković, Cvetković, Kostić, Slavković.

FK REMBAS: Đokić, Stević, Vasić, I.Đorđević, Deljanin, Angeleski, J. Jovanović,  N. Jovanović, Stevanović, Petrov, P. Đorđević. Igrali su još: Marković, Milošević, Milutinović, Knežević, Kovačević, Angeleski, Miladinović.

Novajlia na Srpskoligaškom istoku u Lebanu je pokazao zube domaćinu u prvom delu susreta, kad su bili bolji tim i potpuno zasluženo prvi deo igre rešili u svoju korist, pogotcima naj istaknutijeg pojedinca Uglješe Stevanovića koji je postigao oba pogotkaza goste iz Resavice. U drugom delu sve je došlo na svoje. Radan je bio tim koji je diktirao tempo igre. Stvarao prilike i preokrenuo rezulat u svoju korist.

Gosti su već u 11 mnutu iskoristili zbunjeneost odbrane i pored istčalog novajlije na golu domaćih Cakića, strelac Stevanović poslo loptu u nebranjeni deo mreže. Samo nekoliko minuta kasnije isti igrač je udvostučio prednost svog tima. U tom treutku se činilo da će gosti  biti ti koji će na kraju biti pobednici. Ipak do odlaska na odmor domaći preko dvostukog strelca na utakimci Ivanovića smanjuju prednost  gostiju na jedan pogodak u  36 minutu, što je i bio rezultat prvog dela.

U drugom poluvremenu sa još tri pogotka u mreži golmana gostuju Đokića , domaćn postavljaju stvar na svom mestu. Najpre je  Slavković odličnim udarcem sa nekih 18 metara primorava na kapitulaciju Đokića i poravnava rezultat.  Potpuni preokret u korist domaćina  usledio je u 73 min. a strenac je po drugi put na utakmici Ivanović.

Konačnih 4:2 za domaćina delo je kapitena Miloša Stankovića, koji se odlučio

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print