JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Meda vodi Bojničane u nove pobede

ZONA JUG

PUSTA REKA- ŽITORAĐA 3: 1(1:1)

Bojnik. Sudija: Aleksandar Mladenović( Bujanovac) 7. Strelci: Avramović(autogol)  u 15, Vidojević u 48 i 82(penal) za Pustu reku, Valjarević u 35 za Žitorađu. Žuti kartoni: Ž. Stojanović, A: Stanković, N. Jovanović ( Pusta reka); Avramović (Žitorađa). Crveni karton(drugi žuti) Antonijević u 82 min. (Žitorađa).

PUSTA REKA: Đikić 7, Dinić 7, L. Petrović 7, D. Arsić 7,5, Stojanović 7, A. Stanković 7, Danilo Stanišić 7, D. Stojčić 7, Vidojević 8, N. Joavnović 7,5, (Arsić-), Đenić 6,5 ( N. Petrović 6,5).

ŽITORAĐA: Antonijević 6, Valjarević 7, Atanasković 6, Stojanović 6,5, Dinić 6, Stefanović 6 ( Lazarević-), Mitić 6,5, Todorović 6,5, Jovanović 6, Marjanović 6, (Paunović-), Avramović 6,5.

Igrač utakmice: Predrag Vidojević

I pored loših vremenskih uslova za igru fudbaleri jednog i drugog tima pruži su dobru fudbalsku partiju u kojoj je centralna figura bii veteran u redovima domaćih Predrag Viodjević  sa dva pogotka, od kojih prvi evro gol koji je svom timu doneo vrednu  i zasluženu pobedu.

Već u 3 minutu igre kazneni udarac za domaće igrače, kada je golman  gostiju oborio Danila Stanišića, koji je i izveo kazneni udarac  ali je njegovu nameru pročitao golman  gostiju i odbranio udarac.

Prvi pogodak za domaće u 15 mintu posle upućenog udraca na gol iz neposredne blizne neko  od igrača domaćih, igrač gostiju Avramović je u padu u nameri da loptu izbaci u korner poslao u sopstvenoj mreži.

U 35 mintu usledilo je poravnjanje rezultata a strelac je Valjarević, koji je odličnim udarcem  savlado povrtanika na gol domaćih Đikića i sa tim rezultatom se otišlo na  zasuženi odmor.

U drugom delu već na samom početku tačnije u 48 mintu najlepši  trenutak na utakmici i evro gol Predraga Vidojevića koji je sa nekih 25 metara   upitio pravi projektil i lopta je završila u sam gornji desni ugao nemoćnog  Antonijevića, koji je samo pogledom ispratio let lopte u njegovoj   mreži.

Konačnih 3:1 u samom finišu utakmice, pošto je golman gostiju po drugi put na utakmci ovog puta oborio N. Jovanovića i tom prilikom zaradio put u svlačionici,

na gol je umesto njega  sato rezrvista Lazarević. Kazneni udrac je izveo Vidojević i postigao pogdak  i overio vrednu pobedu svom timu.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print