JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bojničanke furiozne do prve pobede

DRUGA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA

ŽOK PUSTA REKA- ŽOK VLASINA 3:0

Bojnik: Igrano bez publike. Hala sportova u Bojniku. Sudiski par: Milena Blagojević i Stefan  Batalović ( Niš). Rezultat po setovima: 25:13, 25:06, 25:17.

ŽOK PUSTA REKA: M. Petrović, Stanisavljević, Janković, E. Petrović, Radenović, Rajković, Nenadović, Kostić, Kankaraš.

ŽOK VLASINA: Đokić, Jović, Zdravković, Nikolić, Tasić, Garčić, Kocić, Mladenović, Dušanović.

Igrač utakmice: Tamara Nenadović

Pitanje pobedika nijednog trenutka nije dolazilo u pitanje, jer su od samog početka prvog seta domaće odbojkašice stavile do znanja da  su one te koje žele prvu pobedu kao nove članice Druge lige.

U prvom setu domaće odbojkašice su vodile sa 8:0, 9:1, 14:4, 18:9, 21:10 , da bi na kraju prviset završile sa ubedljivih 25:13 . Od samog početka krasila ih je požrtvovana igra i borba za svaku loptu, za svaki poen, što je rezultirao viskom razlikom od čak 12 poena.

U drugom setu ista slika na parlketu prelepe hale sportova u Bojniku. Domaće odbojkašice su te koje su apsolutni gospodari  i što je rezultiralo  u drugom setu pobeda sa još većom razlikom .  U ovom setu bilo je 9:3, 13:3, 21:5,  da bi i ovak set rešile u svoju korist sa čak 19 poena razlike u svoju korist.

U trećem setu došlo je do malog opuštanja , pa je na početku bilo malo rezultatske klackalice 2:2, 6:4,  da bi od 11:4  ta razlika bila konstantna   sa desetak poena razlike da bi i treći set rešile u svoju korist  rezultaom  25:17.

Igrač utakmice je  Tamara Nenadović, ali mogla je biti i bilo koja druga odbojkšica, jer  su sve do jedne dale svoj maskimum u ovako visoku , vrednu i zasluženu prvo pobedu u prvenstvu.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print