JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Roki Trans neumoljiv

Utakmicama prvog kola u A grupi za Seniore sinoć je  počeo 42. Vidovdaanski turnir u malom fudbalu pod nazivom „Lebane 2018“  gde su odigrane prve utakmice  na terenu za male sportove. Završeno je prvih četri utakmica, gde su bolje ekipe izborile plasman u drugi krug, gde ih očekuju protivnici  sa kojima će rešiti pitanje ulaska odigravanje utakmice po grupama u bod sistemu. Poseta je bila solidna s obzirom da je prvi dan turnira. Suđenje takođe sudijskog para Zoran Krivokapić – Igor Stanojević za svaku pohvalu.

U prvoj utakmci  ekipa Hisara iz Leskovca bila je bolja od ekipe „Slaviša Miljković„ iz Šilova ( 3:1) gde su Leskovčani pokazali bolji kvaitet i zasluženo pobedom s plasirali u drugi krug. Nažalost ljubitelji malog fudbala bili su uskraćeni da vide drugu utakmicu između „Bane Komerc“ iz Leskovca i ekipe  „Old Gold“ iz Konjina jer se ekipa iz Leskovca nije pojavila u zakazano vreme odigravanja utakmice. Tako  je ekipa „Old Gold“ se plasirala bez borbe u drugi krug. Već u trećoj utakmci viđen j dobar fudbal. U duelu „ Krčma kod Marka“ iz Lebana i ekipe „Prekopčelica“ iz istoimeg sela kod Lebana pobeda je pripala minimalnim rezultatom (2:3) u korist Prekopčelčana.

Polsednja utakmica donela je najviše golova prvog dana turnira. Ekipa „ Roki Trans“ iz Vojlovca je vioko porazaila ekipu „Euforija“ iz Lebana sa 8:2 prikazavši dobu i efikasnu igru čitavog toka sureta.

REZULTATI A GRUPA SENIORI

1.     „Hisar“ –  „ Slaviša Miljković“ 3:1

2.     „Bane Komerc“ – „Old Gold“ 0:3 (sl)

3.     „ Krčma kod Marka  2 – „ Prekopčelica“ 2:3

4.     „Roki Trans“    – „Euforija“  8:2

 

RASPORED UTAKMICA ZA SENIORE ZA UTORAK 02. Jul . 2018

19.ćas: „Gornje Trnjane – „KOOPERATIVA

20 ćas: „Vikinzi“ – „Panta Trans

21. čas: „Aksiom“  – „Kroacija“

22časa:    „Sigma – Rosulja