JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kvalitet ekipa obećava dobar turnir

Na terenu za male sportove u Lebanu večeras ( četvrtak) je otvoren 42 po redu tardicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu „ Lebane 2018 „ na kome ue priajvljene ukupno 55 ekipe u kategoriji seniora, veterana, petlića, mlađih i starijih pionira. Pokrovitelj kao i dosad i ove godine je lokalna samouprava u Lebanu na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanoviće. Organizatori turnira su „ Sportsko rekretaivni centar – Lebane“ u saradnji sa Opšrinski fudbalski savez – Lebane i Srpskoligaš FK Radana iz Lebana.

Zbog loših vremesnkih uslova , kiša koja ometa start turnira, pa će takoorganizatori po svoj prilici prvi dan takmičaskog dela u kaetoriji seniora početi u subotu 30 juna. U kategoriji seniora prva dva kola će se igrati po Kup sistemu, potom se turnir nastavlja u dve grupe po bod sistemu.

Parovi prvog kola u kategoriji seniora su: A Grupa: 1.Hisar- Slaviša Miljković2. Roki Trans- Euforija 3. Krčma kod Marka 2 – Prekopčelica 4. Bane Komerc – Old Gold. Slobodna je ekipa „ Volim da popijem“.

U B grupi parovi su: 1.Gornje Trnjane – Kooperativa 2. Vikinzi – Panta trans 3. Aksiom – Kroacija 4. Sigma – Rosulja. Slobodna je ekipa Nindze iz Medze.

U kategoriji Petića koje će se igrati po bod sistemu sastaju se: 1. FK Jedintsvo – FK Radan, slobodna je ekipa FK Dubočica.

U kategoriji Mlađih pionira sastaju se: Jang Bojs – FK Radan 2. Brzi strelci – Orlovi 3. Alasi MS -2 – Jedinstvo.

U kategoriji Starijih pionira sastaju se: Kvar – Tehnologija – Mona 2: Makx Bet – J.S.S.

Sudiski par turnira je Zoran Krivokapić – Igor Stanojević.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili