JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRSTENIČANI NADIGRALI NOVAJLIJU

ZONA ZAPAD

TRSTENIKPPT- MLADI BORAC 2:1 (1:1)

Trstenik. Gledalčaca 250. Sudija:   Miloš(R) Milenković(Niš) 7. Strelci: Aksentijević u 10, Vasić u 86 (KU) za TrstenikPPT, Nikodijević u 31 za Mladi Borac. Žuti kartoni: Smiljković, Miljković, Đorđević ( Tsrstenik PPT),     Milić, Stanojević, Ilić ( Mladi Borac).

TRSTENIK PPT: Nikolić 7, Stojaković 7,(Milošević-), Batočanin7, Vasić7,5, Savić7, Pecić7, Smiljković 6(Đorđević 6,5) Miljković 7,(Đonić-),  Aksentijević 7, Đorđević 7

MLADI BORAC: I.Milić 6,V. Milić 6, Jeremić 6,5, Nešić 6, Todorović 6, S. Nikodijević 7,  Popović 6, S. Nikodijević 7,5, Stanojević 6, Tošić 6,5, Đokić 6,5.

Igrač utakmice: Nenad Vasić

Teže nego što se očekivalo domaćin je savladao novajliju u ligi iz Sedlare minimalnim rezultato i to u finišu utakmice iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca  i tako došli do vredne bodove u borbi za gornji deo tabele.Već u 10 minutu radost za domaćina kada je Petar Aksentijević po prvi put doveo Trsteničane u voćsvo. Međutim gosti se nisu predavali i u 31 minutu igre preko S. Nikodijevića stigli do izjednačenja, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu utakmice domaći su napadali, ali su gosti se branili i kada se činilo da će rezultat da se završi bez pobednika gosti su u 86 napravili kazneni udarac kojeg je izveo N. Vasić i postigao pogodak i svom timu doneo vrednu pobedu minimalnu od 2:1 ali potpuno

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print