JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA „STAKLARCA“ U FINIŠU

SRPSKA LIGA-ISTOK

OFK TOPLIČANIN-SFS BORAC 0:2 (0:0)

Prokuplje: Gledalaca 1.000. Sudija: Dušan Miladinović (Niš) 6. Strelci: M. Pavlović u 75, Anđerlković u 63 min. Žuti kartoni: Tadić, Petković (SFS Borac).

OFK TOPLIČAIN: Novaković 7, D. Stanković 6,5 ( Stamneković-), Lazarević 6 ( D. Stojković 6,5), J. Jovanović 7, Colić 7 ( D: Marković -), Velimir Stanković 7, Kaličanin 7, Mitić 6 ( N. Kitić -), Miljan Jovanović 6,5, M. Kitić 6,5, L. Paunović 6,5.

SFS BORAC: Lazarević 7, vukajlović 7 ( Tadić-), Conić 7 ( M. Pavlović 8), L. Pavlović 7 ( Milenković-), Lazić 7, Petković 7, Stojanović 6,5, Anđelković 6,5 ( Mikajilo-). L. Jovanović 6,5 ( Simić -), Mijatović 7.

Igrač utakmice: M. Pavlović

Paraćinski „staklarci“ zasluženo nose bodove iz Prokuplja, pogotcima tek u finišu susreta, ma da su čitavog toka bili ti koji su držali igru u svoje ruke i znali su šta hoćev. U prvom poluvremenu nije bilo golova po jedna prilika na  obe strane za domaće Colića u 20 minutu i zicer prilika u 30 minutu za goste preko L. Jovanovića.

U drugom delu utakmice viđena su oba pogotka i to u posednjih 15 minuta igre. Već na početku drugog dela gosti su umalo došli u voćstvo pošto se okliznuo štoper  L. Paunović, ali je njegovu grešku ispravio golman Novaković.. U 62 minutu sudija Miladinović iz Niša je mogao da pokaže na penal pošto je u gužvi pred golom neko od igrača gostiju igrao rukom, ali se njegova pištaljka nije čula.

Prvi pogodak na utakmici delo je rezerviste M. Pavlovića koji je iskosa sa leve strane sa nekih dvasedetak metara šutiraotako precizno  u suprotnu stranu i golman Novaković je bio nemoćan.

Prednost gostuju udvosručena  je ujedno i konačan rezultat na utakmici usledio je u 83 minutu pogotkom Anđelkovića koji se najbololje snašao u gužvi pred gol domaćih i sa nekoliko metara ubacio loptu u nebranjeni deo mreže nemoćnog Novakovića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili