JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Fudbal u Medveđi samo poluvreme

ZONA JUG

JABLANICA- OFK KOSANICA 5:1( 5:1)

Medveđa: Igralište kraj Jablanice. Igrano bez gledalaca. Sudija: Oliver Stojanović .(Leskovac) Strelci: Ivanović u 10, 44, Stošić u 24, 42, Marković u 37 minutu za Jablanicu, Lapčević u 33 minutu. Kartona nije bilo.

JABLANICA: M. Mitić, Stošić, I. Mitić, Ibraimović, Jović, Rajčević, Ivanović, Zaimi, Savić, Palević, Marković.

OFK KOSANICA: Paunović, Mijajilović, Đorđević, Ilić, Milić, Lapčević, Marković, Mitrović.

U dosadašnaj devet odigrana kola po rečima predstavnika jednog i drugog tima nijedan delegat na utakmce koje su odigrali Jablanica i OFK Kosanica  nije tražio lične karte kao identifikacija  igrača koji su prijavljeni u protokol, jer su priajvljeni u komit.

Tako su fudbaleri iz Kuršumlije  na utakmcu u Medveđi doputovali bez  posedovanja svih igrača kod sebe lične karte. Delegat utakmice Marjan Momirović iz Prokuplja je izričito zahtevao lične karte  jednog i drugog tima. Dugo su predstavnici OFK Kosanice pokušavali putem telefona da stupe  i stupali su u kontak sa predstavnicima FS RIS-a ali im je rečeno  da moraju da poseduju. To što im dosad ni jednoj ni drugoj ekipi nisu delegati tražili   rečeno im je da pošalju dopis i da će ti delegati biti kažnjeni.

Ali delegat utakmce Marjan Momirović je od goste dobio samo osam ličnih karata,  sa koliko su i igrača nastupli ,od domaćina je dobio za sve koji su priajvljeni u protokol. Ali ako je zahtevao lične karte  on je morao da izvrši identifikaciju  igrača međutim nije to uradio , niti pitao prestavnike klubova dali žele da gledaju ispravnost protivničkih ekipa. Po rečima predstavnika gostiju nisu ni potpisali protokol, niti je od njih delegat Momirović to zahtevao.

Bilo kako bilo u neravnopravnoj borbi u prvom poluvremenu  domaći su postigli pet golova i isto toliko propustili prilika, dok su gosti prešli jednom centar i postigli pogodak . Pri kraju prvog dela igre povredio se jedan igrač gostiju, dok  drugi prilikom izlaska na teren

tako da je sudija Oliver Stojanović , samo što je dao znak za početak drugog dela odmah jer odsvirao kraj utakmice, jer su gosti iz Kuršumlije ostali na terenu sa samo šest igrača.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print