JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Rembasu u cilj opstanak

Lebane. Kontrolna utakmica u Lebanu između domaćeg Radana i novajlije na Srpskoligaškom istoku iskoristili smo priliku da porzagovaramo Sa šefom stručnog štaba Rembasa iz Resavice Zoranom Terzićem, šta očekuju kao novajlije u ovom rangu. Takmičenja.

Na samom početku razgovora šef struke Resavčana je rekao: Malo neočekivano smo se našli u viši stepen takmičenja . Možda smo tu odluku dočekali malo nespremno. Kasnimo malo sa početkom priprema i dovođenje tih adekvatinih  pojačanja. Ali mislim da će sve da legne na svoje do početka prvenstva.

U Lebanu se pokazalo da je ekipa još uvek nespremna za velika dela. U prvom dleu igre bili su bolji protivnik od domaćina, u drugom delu potpuno druga slika na terenu, što je i rezultiralo porazom na kraju od domaćina , koji je daleko spremniji. O tome Terzić kaže: Nažalost imamo par  igrača koji su povređeni, neki su još uvek na godišnjem odmoru, što nije  normalno za ovaj stepen takmičenja. Mi kasnimo skor dve pa i više nedelja što se to i odrazilo danas ovde u Lebanu na našu igru. Dok smo imali snage mi smo igrali. Radan je to znao da iskoristi. Oni su iskusnija i trenutno spremnija ekipa od nas. Jel upravo smo počeli 13 jula . Već za neki dan nas očekuje pripremna utakmica sa Napredkom iz Kruševca, potom sledi kontolna utakmica sa Radničkim iz Svijanca.

O očekivanju na satrtu prvenstva i  jesenji deo prvenstva gde im već na startu predstoji utakmica sa jednim od favoritom u prvenstvu ove godine FK Jagodinom Terzić kaže: Relano naš raspored je težak na startu Igramo sa  Jagodinom u gostima, potom dočekujemo GFK Dubočicu, zatim slede dva gostovanja u Popovcu  Budućnosti , pa u Mrštane  Moravcu- Orionu, sve sami timovi iz gornjeg dela tabele Srpske lige. Tako da nam je jedini cilj da se ove godine sačuva status Srpskoligaša  jer to je relanost, tome se nadati.

Zato će se uz nas trenere i igrače pobrinuti agilna mlada uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Milenkovićem   . Stvoreni su optimalni uslovi za rad, teren je u izvanrednom stanju. Prostorije su takođe dobre, rade se tribine. Jednostavno želimo da budemo jedan stabilan Srpskoligaš. Takođe očekujem podršku naših vernih navijača, jer će ovoj mladoj ekipi preko biti potrebna podška sa tribina. Tako da uz jedan dobar rad kako nas  trenera i igrača na terenu, tako i mlade i agilne uprve kluba da  ostavrimo svojke zajedničke ciljeve, to je opstanak u Srpskoj ligi-istok.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print