JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovčani žele nastavak uspešne serije

Leskovac:  Sutrašnji duel sa Slogom iz Kraljeva koja kao novajlija u Prvoj ligi Srbije nije startovala dobro. Nalazi se u donjem delu tabele, ali to nesme da zavara Leskovčane, pred sutrašnji duel. Naprotiv treba da uđu kao i na predhodnim utakmicama  maksimalno motivisani i da pobedom overe uspešnu seriju, kao i pobedu u košiskom derbiju sa Dinamom u Vranju u prošlom kolu.

Pred sutrašnji duel koji počinje u 13 ,30  na  Gradskom stadionu u Leskovcu na Konferenciji za štanpu pored uobičajeno sekeratra kluba Dušana Petkovića bili su i prvotimci Ivan Milić i Miloš Nikolić.

Ivan Milić se prvi obratio medijma rečima. Očekuje nas jedna teška utakmcica sa Slogom iz Kraljeva. Bodovni saldo Krljevčana ne  govori o kviatetu tima, daleko su kvaitetniji tim.MI smo poslednjim pet utakmica osvojil 11 bodova. Ovog puta igramo kući . Mislim da trebamo u ovaj duel da uđemo maksimalno motivisani i da sva tri boda ostanu u Leskovcu.

Ništa manje nije bilo optimizma u rečima drugog prvotimca Miloša Nikolića koji je rekao: Mi smo u jednoj dobroj seriji koju želimo da nastavimo pobedom protiv Sloge iz Kraljeva.  Očekujem sigurnu pobedu  i na nama je da odigramo što bolje utakmcu i osvojimo nova tri boda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print