JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Radan spreman za novu pobedu

Lebane:  U utakmici 14 kola prvensrva Srpske  fudbalske lige Radan iz Lebana na svom terenu u Lebanu dočekuje ekipu  Rembasa iz Resavice. Sve osim pobede Lebančana bio bi neuspeh po „zelene“  ukoloko žele da se pomere sa donjeg dela tabe. Ni odlična igra u Vlasotincu sa drugoplasiranim timom na tabeli Vlasinom nije rezultirala povoljnim rezultatom po Lebančane. I pored toga što su došli prvi u voćstvo  ipak su morali da Rasulju napuste pognutih glava.,  pogodak za domaće koji su postigli samo nekoliko minuta pre kraja. Nedelja je prilika da se pobedom i sa nova tri boda  pomere za neko meseto na tabeli,što govore i reči šef struke Aleksandra Kuzmanovića koji o utakmci sa Vlasinom i nedeljenim duelom sa Rembasom kaže:

U prošloj utakmci sa odličnim timom Vlasinom  koji nisu slučajno  na samom vrhu tabele,  odigrali smo dobru utakmicu ,  i malo je nedostajano da osvojimo i ceo plen na gostovanju. Ipak na žalost po nas bodovi su ipak ostali domaćinu.  Razlog tome je jer smo u finušu  utakmice naparvili par  loših individualnih i i kolektivnih procena  takitičke situaciije na terenu. Njih smo analizirali  i tokom trenažne nedelje  vršili korekcije  kako se one nebi više ponavljale.

Što se tiče nedeljne utakmice  očekuje nas teška utakmica  protiv odličen ekipe Rembasa  koju vodi isksuni trener Zoran Terzić . Reč je o mladom i poletnom timu  izuzetno disciplinovan u igri  , sa jasnom vizijom dolazi u Lebane . Mi se za svaku utakmcu pa i ovu spremamo do kraja polusezone  kao da je finale.  Određene probleme konstantno imamo, jer retko možemo da računamo na sve raspoložive snage . Raduje reakcija da na sve nevolje  mentalo čine nas još jačim. Svi igrači ove nedelje su radili maksimalno, svesni  da iz utakmcu u utakmcu dižu svoju formu  i igraju sve bolji i bolji fudbal, pa tako sa nestrpljenjem  uz sav dužan respekt  prema Rembasu čekaju i nedeljnu utakmcu  i da osvojimo nova tri boda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili