JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kolubara duboka za Leskovčane

PRVA LIGA SRBIJE

GFK DUBOČICA – KOLUBARA 1:3 (0:2)

Vlasotince: Sudija: Nenad Minakovcić( Novi Sad) 6. Strelci: Lazar Mitrović u 49 za GFK Dubočicu; Vasiljević u 19, Đokić u 25, Milosavljev u 61 za Kolubaru.  Žuti kartoni: Savić, N. Stojković (GFK Dubočica), Stojanović, Vasiljević, Đerić,N. Stanković (Kolubara)

GFK DUBOČICA:  Mladenović 5,Nikolić  6 ( J. Jovanović 6), A. Mitrović  6 ( Gorčić-), Savić 6, D. Mladenović 6, n. Mladenović 6, S. Radaić 6,5, S. Marković 6,5, Stojković 6, L. Marković  6 ( M. Stanković-), P. Radić 5,5 ( L. Mitrović 6,5.

kOLUBARA: Stanivuković 7,5, Jaković 7, A: Stojanović  7 ( N. Cvetković-), Vasiljević 8, Denić  7, Milosavljev 7,5, ( N. Stanković-), Lončar 7 ( Jovanović-), Đokić 7,5, Milosavljević 7,5,Vučetić 7, Bošnjak 7.

Igrač utkamice. Vasiljević

Još jedan  poraz domaćina, koji je ugostio goste iz Lazrevca u Vlasotincu, gde će i u narednim utakmicama biti domaćin, još više ih je pričvrtsio u donji deo tabele timova koji se bore za opstanak.

Gosti su prvi pogdak postigli u 19 mintu posle centr šuta u kaznenom prostoru nekako u padu udrac glavom upitio je kapiten Vasiljević i ona je završila u mreži gola domaćina, odnopsno golmana Mladenovića.

Samo šest minuta kasine gosti udvostručuju prednost  ponovo udacem glavom ovog puta posle odličnog prodora po levoj strani , i  još lepšeg  centrašuta kojeg je  uputio Stojanovać, na pravom mestu se našao Đokić i glavom poslao loptu u nebranjeni deo mreže, što je i bio rezultat prvog dela utakmice.

Već na samom početku drugog dela tračak nade za domćina doneo je u 49 minutu rezervista Lazar Mitrović, koji je takođe glavom postigo pogodak, i činio se da će domaćini  izbeći poraz, pošto su preduzeli igru i sve više napadali, međutim  za to nisu imali snage, da makar izbegnu poraz.

Konačnih 1:3 usledili  su u 61 minutu po desnoj starni odlično je prošo Đokić u kazneom prostroru pronašao je Milosavljeva koji je takođe udacem glavom poslao loptu u mrežu, što je donelo veliku radost gostima , svesni da ponovna prednost od dva gola razike je nedostižna , što se  i pokazalo do kraja utakmice da je tako.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print