JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Topličanin želi da “ukroti” Moravu

Osokljeni osvajanjem boda protiv Car Konstantina u Nišu gde ime  je pobeda izmakla u nadoknadi vremena, Uprava OFK Toppličanina je za sve što se događalao za vreme i posle utakamice već izdala zvanično sapoštenje za javnost, koje smo već objavili na našem portalu.

Bez obzira na sve, misli Prokupčana su okrenute  sutrašnjoj  utakmci sa ekipom Morave iz Vladičinog Hana   koja je ujedno i derbi začelja, gde su osvojeni bodovi  duple vrednosti u odnosu jedan prema drugi tim.

Na treningu gde su pored 20 i više igrača bili  predsednik kluba Nikola Stevanić, Generalni sekretar kluba Vladan Beletić , Čedomir Vuković član Upravnog odbora i šef stručnog štaba Bojan Pećaranin   koji je pred sutrašnji  duel sa SFK Moravom rekao: Očekuje nas izuzetno teša utakmica  s obzirom da je Morava u zimskom prelaznom roku dosta pojačala svoje redove, igraju po sistemu „toplo hladno“ igramo na domaćem terenu i mislim da smo favoriti u ovom meču.

   Pošto se igraju utakmice dva puta nedeljno  igrači su dosta umorini imamo i rovitih, ali s obzirom da je utakmica vrlo bitana za našu dalju borbu za opstanak,  moramo dati svi sto posto  na  terenu. Ukoliko sutra  pružimo svoj maksimum milsim da ćemo da obezbedimo pozitivan rezultat. Utakmicu u minulom kolu u Nišu odigrali smo vrlo kavitetno i maksimalno odgovorno, što potvrđuje i sam rezutat sa te utakmice. Neki drugi faktori su uticali da dođe do tih nemilih scena,  kao neopravdano iskljuečnje našeg igrača kojeg je po nam jedva čekao sudija Nikola Babić iz Aleksinca.

Tako da je utakmica otišla u nekom drugom smeru, i sa igračem manje smo dokazali da smo disciplinovana ekipa, preokrenuli smo rezultat u našu korist, primili izjednačujući pogdak u nadokandi vremena, ali mislim da će to sve da nam se vrati u nastavku prvenstva Atmosfera u klubu je ostala na jednom visokom nivou,

 tako da mislmim da će da se protiv Morave to prezentuje našom novom pobedom, koja će za naš tim značiti mnogo .

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print