Zonaš bolji od Srpskoligaša

Donja Jajna. Igralište FK Reala. Gledalaca 100. Sudija: Milan Glušac ( Leskovac). Stelci: Tošić u 3, M. Stanković u 71. i 81. za GFK Dubočicu. Stoiljković u 61. za Jedinstvo.

GFK DUBOČICA: Z. Stojanović, Danilo Stanišić, Marjanović, Tošić, Dojčinović, Selimović, Đokić, M. Stojanović, M. Stanković, Kostić- Milutinović, Danijel Stanišić. Igrali su još: Janković, Kocić, Veličković, Vukojević, Stamenković, Jovanović.

FK JEDINSTVO: Danić, M. Stanković, Z. Stanković, Dinić, Kostić, Mirković, Aleksov, Stojanović, Arsić, Mitrović, Stoiljković. Igrali su još: Mišić, Kostadinović, Nikolić, Milošević, Jovanović, Stojković

Zonaš iz Leskovca bio je bolji tim na terenu i zasluženo pobedio. Igrači domaćeg sastava su pokazali zavidnu fizičku pripremljenost. Po svoj prilici spremno će dočekati prolećni deo prvenstva, gde predstoji borba za plasman u viši rang.

Za prvi pogodak se nije čekalo dugo. Već u 3. minutu Tošić je doveo domaćina u vodstvo od 1:0.  U drugom delu igre viđena su još tri pogotka. Najpre su Bošnjačani poravnali na 1:1 pogotkom Stoiljkovića, a kako se do kraja pokazalo to je bio i počasni pogodak gostiju. Sa još dva pogodtka kapitena Stankovića i pobeda od dva gola razlike stavljena je tačka na dobru igru domaćina. Već u subotu u Pečnjevcu nova provera za lidera Zone – Jug, kada će odmeriti snage sa još jednim Srpksoligašem Moravcem – Orion iz Mrštana.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net