Minimalac Radana protiv Vučja

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Nemanja Krstić  (Lebane). Strelac: Savić u 48. min.

FK RADAN: Sokolović- Janković, S. Stoiljković, N. Smiljković, D. Stanković, Stevanović, Dodić, S. Kostić, N. Smiljković, Lapčević, M. Stanković, Dojčinović. Igrali su još: M. Mitić, Marjanović, I. Mitić, Savić, M. Kostić, Stajić.

FK VUČJE: B. Đokić, M. Đokić, Cvetković, Ilić, Gavrilović, Vuković, Stoiljković, Janković, Stojić, Kostić, Milošević. Igrali su još: Stevanović, Mijalković, Stanković.

Minimalna pobeda fudbalera Radana u fer i korektnoj igri oba tima. Domaćin je imao više od igre. Stvorio više prilika, ali je uspeo da realizuje samo jednu. Pogodak koji vredi više od pobede za  oporavljenog Savića, od koga se očekuje uspešan povratak na teren ovog proleća.

Gosti iz Vučja su se predstavili kao dobar tim, koji sa pravom, kao drugoplasirani tim u Jablaničkoj ligi, konuriše za plasman u  Zoni-Jug.

Sledeća kontrolna utakmica pulena trenera Dragana Momirovića je u petak, kada će snage odmeriti na pomoćnom terenu Radana, domaćin i komšije iz Bošnjaca ekipa FK Jedinstva.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net