ОПШТИНИ МЕДВЕЂА МИНИБУС ОД МИНИСТАРСТВА ЗА БРИГУ О СЕЛУ

Програмом доделе бесповратних средстава за куповину минибусева за потребе превоза сеоског становништва на територији Републике Србије Министарство за бригу о селу доделило је Општини Медвеђа бесповратна средства у износу од 7.000.000,00 динара која су намењена за куповину минибусева са укупно двадесет и једним путничким седиштем. Циљ куповине минибуса је унапређење услова живота и рада на селу.

Председник општине Медвеђа Драган Кулић нагласио је да ће се реализацијом пројекта олакшати комуникација становништва из сеоских средина са општинским седиштем, а све у циљу омогућавања квалитетнијег живота становника у руралним срединама.

 

Општина Медвеђа иначе има одличну сарадњу са Министарством за бригу о селу, као и са осталим министарствима и труди се да у складу са својим могућностима и могућностима домаћих и страних донатора максимално олакша живот грађана из овог подручја.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net