JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

RADAN PEVAJUĆI IZ TRNOVAC

ZONA JUG

TERNOCI – RADAN 1:2 (0:0)

Trnovac: Gledalaca 200. Sudija: Žarko Dimitrijević ( Leskovac) 8. Strelci: Haliti u 85(KU) za Ternoci,  Živković u 50, Stoiljković u 70 za Radan. Žuti kartoni: Ramizi , Zaćiri (Ternoci), Cvetković, Prokopović ( Radan).

 

TENOCI: Šabani 6, H. Bećiri 6,5 Ramizi 6,5, Lj. Bećiri 7,V.Zećiri 6 (Murati -), Edibi 7, Junuzi 6, Sulejmani 6,5(Jahija 6), Memedi6, ( Halili 7), Aliju 7, G. Zećiri 6,5 (Ibrahimi 6),

 

RADAN: Zdravković 7, Stoiljković 8, Stojković 7,5, Cvetković 8 , V. Stanković 7,5 Grozdanović7, (Perić -), M. Stanković 8, Kostić 7,5 Ilić 7, Prokopović 7,5 Živković 7,5

Igrač utakmice Stefan Stoiljković

I pored toga što su za Trnovac otputovali sa zebnjom , posle neočekivanog poraza na svom terenu od Puste reke fudbaleri Radana su u Trnovcu pokazali da mogu da pobede i po najbolje ekipe u ovom rakgu . Igralo se dinamično, borbeno u granicama fer i sportskog ponašanja , gde su mladi fudbaleri Radana uz isusne se prilagodiliigri i svi podjednako su zaslužni za prvi prolećni trijunf i to na gostovanju. Tako da je dobra najava pred nedeljni komšiski derbi sa Mladosti iz Vinarca na stadionu kraj Jablanice. U prvvom delu utakmice nije bilo golova ,ali su propuštene po nekoliko prilika i pred jednim i pred drugim golom.

Lebančani su prvi došli u voćstvo preko mladog Živkovića u 50 minutu igre. Prednost gostiju iz Lebana udvostručena je u 70 minutu pogotkom Sve boljeg u redovima domaćih mladog Stefana Stoiljkovića inače najboljeg pojedinca utakmice.  U samom finišu utakjmice gosti su u 85 minuta iz kaznenog udarca prepolovili prednost domaćina, ali nije bilo vremena da se bilo šta drugo učini, Radan je znalački sačuvao stečenu prednost i na kraju pobedio. Dobra igra Lebančan aspoj mladosti i isustva koje zna da dobro ukonponuje iskusni trener Srđan Kocić, pa se u nastavku prvenstva očekuju još bolje igre Radana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print