JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„Carićima“ slađa  polovina

Lebane. Gledalaca 500. Sudija: Milenko Dimitrijević (Trstenik) 7. Strelci: Milošević u 16, Slavković u 29 min. za Radan, Lazarević u 72, S. Petrović u 84 za Car Konstantin. Žuti kartoni: Cakić, Petrović, Milivoje Stojanović (Radan), Stojadinović, S. Petrović, Arsenović (Car Konstantin).

RADAN: Danić 6, Cakić 5,5, Stoiljković  6, Milan Stanković 6, Petrović 5,5 , Milošević 7, Slavković 7 (I.Mitić-), M. Stojanović 6, Dodić 6 (Kostić-), M. Stanković 5,5, I. Stojanović 6 .

CAR KONSTANTIN: A. Stanković 8, F. Stanković 7, M. Petrović 6, Stojadinović 6 ( Nikolić 7,5), Pavičević 7, Mitić 6, S. Petrović 7,5, Jović 7, lazarević 7, Stoiljković 6 (Arsenijević 7), Listeš 7 (Savić-).

Igrač utakmice: Andrija Stanković

Podela plena , koja nikako ne odgovara domaćinu, kome su bodovi preko potrebni za beg sa dna tabele. Sve je počelo u korsit domaćina i prvi deo su odigrali  izvanredno, možda i najbolje u prolećnom delu prvenstva. Da na golu gostiju nije stajao raspoloženi Andrija Stanković „ carići“ bi u prvom  delu igre doživeli pravi debakl. Drugi deo igre potpuno druga slika na terenu, naročito posle ulaska u igru iskusnog Milana Nikolića, koji je uspostavio ritam igre u korist gostiju. Što je i rezultiralo sa dva pogotka u finišu utakmice.

Već u 4 minutu slobodan udarac sa nekih 20 metara izveo je  Slavković , odlično šutirao ali je golman gostiju bravuroznom intervencijom sprečio pogodak. Samo tri minuta kasnije mladi Dodić je bio u idealnoj prilici  ali je sa nekoliko metara šutirao pravo u dobro postavljenog  golmana „Carića“. U 13 minutu udarac je oprobao i iskusni Milovije Stojanović ali je ponovo golman gostiju bio na visini zadatka, loptu je izbacio u korner.

Posle korenera neko od igrača domaćih je iz gužve šutirao a lopta je okrzla stativu. Od 16 minuta 1:0 za domaćina, strelac je Milošević, koji se  prikrao iz pozadine, natrčao je na jednu odbijenu loptu i kroz šumu nogu poslao je u mrežu protivnika. Prednost domaćina udvostučena je u 29 minutu, strelac je Slavković izvanrednim udarcem iskosa sa leve strane sa nekih dvanaestak metara, lopta je završila u sam gornji levi ugao.  Sa tim rezultatom se otišlo na zaslužen odmor, polovreme u kome je domaćin bio  ubedljivo bolji.

U drugom delu utakmice potpuno druga slika na terenu. Gosti su preduzeli terensku incijativu,  bili bolji tim i na kraju  to matrijalizovali sa dva pogotka.Ma da su i domaćini u nekoliko navrata ozbiljno pripretili ali bez parve realizacije.

Najpre je golegeter Lazarević iskoristio grešku odbrane domaćih i pored Danića poslao lotu u nebranjeni deo mreže. U samom finišu još jedan pogodak „ carića“ za konaćnih 2:2. U 84 minutu strelac je kapiten Strahinja Petrović koji se  odlično snašao pred gol domaćina i po drugi put primorao  Danića da vadi loptu iz mrežu.

Podela na ravne časti u kome je domaćin bio bolji u prvom , gosti u drugom delu igre, tako da slađa polovina odlazi na „ Bubanj“ u Nišu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print