JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sudiska lakrdija u Medveđi

ZONA JUG
FK JABLANICA- OFK ALAKINCE 1:1 (1:0)

Medveđa. Sudija. Nenad Savić( Prokuplje) 5. Strelci: M. Ivnaović u 38 za Jablanicu, Milutinović u 86 (KU) za OFK Alakice. Žuti kartoni: M. Mitić, Janković, Ivanović. Zaimi, I. Mitić, Savić(Jablanica), B. Stojković(OFK Alakince).

FK JABLANICA: M. Mitić 6, Stošić 6 ( Maksimović-),Zarić 6, ( Filipović-), Janković 6,5., Jović 7, Rajčević 6( Ibraimović-), Ivanović 7, Zaimi 6,5, Savić 6, Palević 6,5, Marković 6.

OFK ALAKINCE: Filipović 6, nedeljković 6,5, Milneković 6, Đorđević 6,5,Aleksić 6,Mladenović 6 ( jašarević-), Milutinović 7, B. Stojković 6 6,5, Tairović 6, Spsić 6,5, Stanojević 6,5.

Igrač utakmice: Marko Ivanović

Odavno kolaju priče da u  Zona jug sudije su u velikoj meri su  naklonjeni OFK Alakincu  klubu iz predgrađa Surdulice ali ono što su  demostrirali u Medveđi, kako kaže posle utakmice šef struke Jablanice  Srđan Kocić ovo nije fudbalska nepravda već prava otimačina od strane sudija.Igračima domaćieg sastava je pokazao čak  šest žutih dok gostima samo jedan žuti karton, da ne govorimo o dosuđenim prekršajima za goste u zoni šuta na gol domaćina.  Kao i oko ostalih presuđivanja.

Ipak i pored toga domaći su prvi došli u voćstvo u 38 minutu a strelac je Marko Ivanović koji je posle dobre akcije koju je započeo Stošić koji je odlično centrirao, a Palević odigrao povratnu loptu na koju je natrčao Ivanović i poslao je u nebranjeni deo mreže nemoćnog na golu gostiju Filipovića u 38 minutu, što je i bio rezultat prvog dela igre. U drugom delu  promene rezultat nije bilo sve do 86 minuta kada je sudija posle navodnog igranja rukom Jovića  pokazao na penal, što je izvalo revolt u redovima domaćina , ali su morali da se pomire   sa odlukom sudije Savića. Izvođač je bio  Milutinović i postavio konačnih 1:1  na derbiju ovog kola u ovom rangu takmičenje. Domaćin je najavio da će da se javno oglasi u javnost,  i izdati zvanično saopštenje sa onim što su doživeli kao domaćini u duelu sa gostima iz predgrađa Surdulice na svom terenu u Medveđi.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print