JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bojničani pretpalećni za gornji dom

Bojnik:  Stara fudbalska priča u se ponavlja u Bojniku. FK  Pusta reka i ove takmičarske godine 2018/19 zavrili su na trećoj poziciji na tabeli, odah iza prvolasirane Vlasine i drugo plasirane Pčinje iz  Trgovišta. Podsećanja radi i jesen su završili tu i gde su na kraju prvenstva.  Na trećoj poziciji  sa skorom koji  izgleda ovako: Na 15 utakmica zabeleženo je 9 pobeda, uz 2 nerešene igre i 4 poraza sa 29 osvojenih bodova . U prolećnom delu prvenstav na 15 odigranih utakmica ostvrene su 7 pobede  sa po 4 nerešene igre i isto toliko poraza uz gol razliku 29 dadih i 20 primljenih golova sa 25 osvojenih bodova, po uspešnosti zauzeli su visoko 4 mesto. Na svom terenu na 8 odigranih utakmica zabeležili su  5 popbeda, 2 remija i samo 1 poraz uz gol razliku  18 datih i 8 primljenih pogodaka, tako da su po uspešnosti  zauzeli  3 mesto.

Na gostovanju  su odligrali 7 utakmica sa skorom 2 pobede, uz 2 remija i 3 poraza , sa gol razlikom 11 datih i 12 primljenih golova, osvojili su ukupno 8 bodova. Znači konačan plasaman FK Puste reke iz Bojnika za takmičarsku 2018/19 godinu je osvajanje 3 mesta sa skorom na 30 odigranih utakmica 16 pobeda, 6 nerešenih igara i 8 poraza , uz gol razliku 59 tadih i 34 primljenoh golova. Tako da je to uspeh , koji se u poslednje vreme  redovno ponavlja iz godinu u godinu sam vrh tabele Zona-jug. Tako da je to postala svakodnevnica za ovaj uzorni fudbalski kolektiv na čijem je čelu predsednik Predag Vidojević , dok je šef struke Dejan Cenić., sa pomoćnikom Bobanom Nikolićem.

Ekipu sačinjavaju sklop mladosti i iskustva u čijim redovima su isksuni i prekaljeni borci  Predag Vidojević, Nikola Ilić, golman  Siniša Stanković, Stefan Petrović, braća  Stojičić, braća blizanci Stanišić, kao mladi Nikolić, Aleksandar /G) Stanković, Arsić, Jovanović i drugi. Tako da ovaj klub ne bi morao mnogo da brine za igrače koji dolaze i pred gojima je zadatak da jendog dana zamene ove iskusne .

Čovek za sve u klubu poredsednik i igrač Predag Vidojević o prolećnom delu prvenstva kaže: Posle osvajanja jesenas trećeg mesta na tabeli, potajno smo gajili nadu da se na proleće oprobamo da izbijemo na sam vrh tabele i pokušamo da tu ostanemo. Time da izborimo povratak među članove Srpske lige- istok, gde smo bili niz godina. Međutim već na početku prvenstva se sve kocke nisu složile i uvideli smo da nismo kadri za sam vrh tabele. Ali smo tu da se uvek nađemo u

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print