JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Mali klub velika radost

Lebane.  Ni pojedini veći klubovi kao što je BSK iz Belanovca  ne obeležavaju svoj uspeh na svečan način kako što je to uario ovaj mali klub. Svoj plasman u Jablaičkoj okružnoj ligi, obeležili su na svečan način u restoranu  „Gaga“ u Gornjem Stopanju, gde su svečanosti prisustvovali svi fudbaleri kao i članovi  Uprave kluba na ćelu sa predsednikom Goranom Živkovićem, sekretarom Zvonimirom Pejčićem, genarnim sponzorom Vojislavom Nikolićem i predsednikom Mesne zajednice   Draganom Arsićem, kao i trenerom Slobodanom Stojkovićem.

 

Uručene su i tri zahvalice  naj zaslužnim  pojedicima.  Priznanja im je uručio predsednik kluba Goran Živković. Nagrađeni su generalni sponzor BSK-a Vojislav Nikolić, predsednik Mesne zajednice Dragan Arsić, kao naj bolji fudbaler  za minulu takmičarsku sezonu 2018/19  Milan (G) Živković koji je ujedno i golgeter tima.

U ime nagrađenih  generalni sponzor Vojislav Nikolić je rekao: Posebno mi je drago i veliko zadovoljstvo što smo na ovakav način obeležili plasman u viši stepen takmičenja. Cilj nam je da se tamo zadržimo i da u skorije vreme pokušamo da  se domognemo višeg ranga takmičenja.

Posebno mi je drago kada vidim ovoliko mladih sportista. Nismo se sastali radi ničeg drugog, nego da se zahvalim fudbalerima i stručnom štabu na uspeh koji su postigli. U višem rangu takmičenja, nihovo je da se časno i pošteno bore za boje kluba, dok je naš zadatak ljudi koji vodimo klub da im stvorimo optimalne uslove za takmičenje, kako bi postizli dobre reezultate i tako pokazali da nismo se slučajno plasirli u viši rang.