JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Miloš deli lekcije redom

Lebane: Polako ali sigruno dolazi da suvereno vllda u Bench Presu, jedan na  izgled tih momak, sa blagim osmehom na licu. Međutim kad se objavi njegov nastup na sceni, gde treba da pokaže svou fizičku pripremljenost i umeće ovaj Prokupčanin i takmičar Miloš Vukićević , trenutno član Niškog kluba Nacional se usresredi na ono što ga očekuje da pobedi sve i bude naj bolji, na tom takmičenju.

Ove godine Miloš naprosto ruši sve pred sobom. Pobeđuje čak četri puta  na takmičenju , gde bude proglašavan naj jačim učesnikom. Dok na takmičenju u Pančevu u strongmenu je zauzeo treće mesto. Pobeđuje u Crnoj Gori, potom u Hrvatskoj, Turskoj i poslednji nastup i pobeda  u Leskovcu na  Open Kupu gde je podigao čak 227,5 kilograma u svojoj kategoriji do 120 kg svoje  težine.

Ka da se dobro radi  na treninzima, razmišljaš o uspesima  i očekuješ ih , oni dođu po planu većeg zadovoljstva nema za jednog takmičara, pogotovu u ovom sportu. Gde do konačnog uspeha treba da se prolije mnogo znoja i uloži dosta  truda. Za ovo treba pre svega volja za ovim sportom , koji iziskuje mnogo odrcanja.

Ko ne voli ovaj sport nemože ni da se bavi njime. Nastaviću sa još većim radom jer da bih očuvao ono što sam dosad postigao, da ređam pobede, nema posrtanja. Idemo napred u nove pobede, jer samo tako se može opstati na mestu na kome sam trenutno. Nadam se da će  još dugo da potraje, samo da me posluži zdravlje rezulati  neće izostati. Leskovac je poslednja pobednička stanica,  gde sam i srušio Državni rekord. Idemo dalje u nove pobede poručio je Miliš Vukićević momak iz Prokuplja o kome će se tek čuti, jer je pred njim blistava karijera u ovom sportu.

Šta drugo reći nego da mu poželimo nove uspehe, pobede koje će ga i dalje  svrstavati u krug glavnih kandidata za  naj jače takmičare na bilo kom takmičenju.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print