JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rođendanske čestitke koje prijaju

Lebane: Uprava FK Radana na čelu sa predsednikom Nebojšem Stankovićem i sportskim direktorom Dragananom Momirovićem i fudbalerima ovog kluba na čelu sa prekaljenog fudbalskog borca Milivije Stojanovića glavnim  inicijatorom ovog događja,  organizovali su u prostorijama ovog kluba zajedničko druženje u čast mog rođendana.

Ovo je još jedan dokaz za one neverne tome da ih obostrano demntujemo da je sardnja medija i FK  Radana u poslednje vreme na obostrano zadovoljstvo  izuzetno dobro i tako bi trebalo da bude ubuduće, jer takva sardanja je obostarno korisna za klub i medije.

Bio sam pomalo iznenađen kada sam pozvan da posle treninga (četvrtak) budem u službene prostorije i da je Uprva kluba, igrači žele da mi javno čestitaju rođendan. Pozivu sam se  sa zadovoljstvom odazvao, bio sam pomalo dirnut pažnjom. U ime igrača Milivoje Stojanović mi je uručio klupsku majcu koja će se naći u kolekciju ostalih klubova sa kojima imam dobru saradnju na čitavom jugu Srbije.

Klub u kome sam proveo decenije kao igrač, radnik, novinar  ovakav gest me na neki način obavezuje da još više, bolje i što češće pišem na stranicama mog portala. Nadam se da će to biti uglavnom uspesi ovog uglednog fudbalskog kolektiva sa popularne  takozvane „ južne pruge“ gde se ovaj klub kotira na visokom mestu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print