ЖЕЛЕЗНИЧАР – ПУСТА РЕКА 5:4 (4:2)

Брестовац. Гледалаца: 700. Судија ДСтрђан Јовановић (Лесковац). Стрелци: М. Љубисављевић у 24. 40. и 90. Перић у 28. и 45. минуту за Железничар, Видојевић у 37. и 65. Јовановић у 42. Стојановић у 60. минуту за Пусту Реку.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: С. Ценић, З. Филиповић, Милошевић, Н. Љубисављевић, Станковић, У. Филиповић, Н. Ценић, М. Љубисављевић, Перић, Крстић, Цветковић. Играли су још: Лазић, Марковић, Здравковић, Стаменковић, Тачић, Јовић, Јовановић, М. Филиповић, Момирофвић, Јанковић.

ПУСТА РЕКА: Цекић, Илић, Јанковић, Видојевић, Стојановић, Станишић, Јовановић, Синиша Станковић, Стефан Станковић, Стојичић, Ђенић.

 

Поводом великог јубилеја, стогодишњице клуба у Брестовцу, одиграна је утакмица са попбратимским клубом из Бојника. Пре почетка утакмице присутне је поздравио Властимир Јовановић у име Месне заједнице Криволак (Северна Македонија), са којима је Месна заједница у Брестовцу потписала повељу о братимљењу, пре више од три деценије. Овом приликом је покренута иницијатива о наставку сарадње и дружења и обнови сарадње са ФК Повардарије из Неготина на Вардару.

Брестовчани су тријумфовали, а истакао се голгетрер Милош Љубисављевић, који се три пута уписао у стрелце и потврдио таленат који је испољио током првенства у Јабланичком округу, када је мреже ривала затресао 25 пута, а десетак пута је одлично асистирао.

Стефан Перић се потрудио да његово име буде уписано златним словима у историју једног од најстаријих клубова на југу Републике. Одиграо је стоту утакмицу у дресу Железничара ипостигао 102 поготка.

 

Д. Митровић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net