JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bokserski spektakl u Bojniku

Mala varošica na jugu Srbije Bojnik ispod same planine Radan, zahvaljujući pre svega velikom enuzijasti  i bivšem bokseru Momiru Saviću i razumevanju lokane samouprave u Bojniku na čelu sa predsednikom opštine Nenadovićem u subotu od 15 časova po prvi put u ovoj sredini ljubitelji boksa biće u prilici da uživo vide mečeve u ovoj borilačkoj veštini.

Reč je o prvenstvu Jugoistočne Srbije, gde će  se pojaviti klubovi iz Prokuplja, Niša, Leskovca, Pirota, Zaječara, Jagodine. Sve su ovo bivši bokserski centri kada je na mečevima svojih klubova bilo po halma po nekoiko hilda gledalaca.

O predstojećoj reviji u boksu predsednik BK Pusta reka  Momir Savić kaže: Kao najmlađi klub na jugu Srbije zahvaljujući pre svega razumevanju lokane smaouprave u Bojniku na čelu sa predsednikom Nenadovićem pripala nam je čast da budemo mi domaćini ovog prvenstva. Merenje takmičara zakzano je za 11 časova.

Uvodne borbe koje su naprogramu od 15 časova biće pet mečeva. Dok glavne finalne borbe za prvaka Jugositočne Srbije biće ih ukupno osam. Od mojih takmičara nastupićemo  sa dvojicu takmičara u uvodnim borbama i jedan naš takmičar u teškoj kategoriji po prvi put će pokušati da donese prvu titulu našem klubukao prvak Jugositočne Srbije. Očekujemo dobru posetu, kvalitetno suđenje i zanimljive mečeve. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini i pokažemo da i u malim sredinam ima dobrih bokserskih radnika , kao što je slučaj ovog puta u Bojniku.Koristim priliku da pozovem sve ljubitelje boksa na jugu Srbije da u subotu dođu u Bojnik i uživaju u kvaitetnim mečevima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print