JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE “ VEĆ IGRAJU UTAKMICE

Vučje: Prva kontrolna proba ŽFK Vučice bila je u subotu kada su odigrale utakici sa muškom ekipom FK Vučja , ma da rezultat nij ebio uprvom planu, pretrpele su minimalan poraz od 4:3. Prikazanom igrom po rečima predsednika kluba Ranđelovića mogu biti zadovoljni, ma da su nastupili skoro bez pola tima zbog bolesti.

Već u nedelju put ih je odveo u Niš na prijateljskoj utakmici kod sportskih prijatelja ŽFK Radnički-Niš. I u ovoj utakmici nije bilo rezultatskog značaja igralo se 2 x po 45 minuta, s tim što su prvo poluvreme za domaćina igrale seniorke a drugo poluvreme je igrala razvojna liga. U oba poluvremena smo poraženi kaže Ranđelović, suprostavili smo se koliko smo mogli senirkama, dok je sa vršnjakinjama to bilo mnogo bolje, ravnopravnije, interesantnije i s obrirom sve okolnosti

, gde zbog bolesti nismo mogli da računamo na 6 fudbalerki iz prve postave, gde se najbolji strelac na poluvremenu požalio na bol u grudima i nije igrala u drugom poluvreme, gde nam je zbog bolesti i povrede oba golmana, branila po poluvreme prvi put fudbalerka. Moramo i jesmo zadovoljni svime prikazanim i viđenim.

O minula dva kontrolna  sureta trener Vučica Katarina Stojković kaže: Nakon 18 održanih teških treninga odlučili smo da za 24 sata odigramo dve tešeke utakmice , da proverimo nivo spremnosti i vidimo šta smo uradili do sada. Jedino što nismo mogli da predpostavimo je odsustvo gotovo pola ekipe zbog bolesti. Viđenim i prikazanim za ovaj period priprema smo zadovoljni. Nastavljamo dalje sa radom. Hvala devojkama koje su i pored svih nedaća došle i igrale svim srcem za ŽFK VUČICE.Takođe hvala domaćinu na fer i korektnoj igri i gostoprimstvo koje smo imali završila je trener Stojković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print