JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SVE REŠENO ZA PET MINUTA

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

OFK KOSANICA- JASTREBAC (BL) 2:0 (0:0)

Kuršumlija: Gledalaca 100. Sudija: Ivica Vukadinović ( Kuršumlija). Strelci: Mladenović u 60, Ilić u 65 min.

 

OFK KOSANICA: Spalević, Mijajlović, Vukojičić, Radovanović, Kocić, Milošević, Lazarević, Ilić, Mladenović, Jovanović, Lapčević. Igrali su još: Đorđević, Miljković, Čomić

 

JASTREBAC: Šejić, Đorđević, Timotijević, Valjarević, Urošević, Pavlović, Durmić, Krstojević, Bradić, Milenković, Grujić. Igrali su još: Kocić, Ristić, Grbić.

 

U komšiskom odmeravanju snaga u okviru priprema za prolećni deo prvenstva viđena je dobra fudbalska partija, u kojoj su domaćini bili bolji tek u nastavku susreta i sve je rešeno za samo pet minuta. U prvom delu utakmice nije bilo golova, ali se igralo dosta bobro. Mrežu gostiju načeo je ko drugi nego golgeter domaćina. Posle centaršuta nekog od igrača domaćih Mladenović je volej udarcem primorao dojučerašnjeg klupskog druga Šejića na predaju. Samo 5 minuta ksnije posle kardinalne grešeke opdbrane gostiju, to je vešto iskoristio izbio sam pred gol gostiju i po drugi put je bio matiran Šejić. Četiri minuta kasnije gosti su imali kazneni udarac koji je izveo Valjarević ali je bio neprecizan, tako da do kraja utakmice nije bilo golova. Vredna pobeda domaćina sa dva gola razlike.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print