JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” UPALILE MOTORE

Vučje: Posle ne tako dobrog jesenjeg dela prvenstva , Vučice su mnogo ambicioznije krenule u pripreme za prolećni deo prvenstva, rešene da sve greške činjene u prošlosti isprave.

Igrački kadar je zasad ostao nepromenjen, stim da se verovatno vraća Maja Pešić iz ZFK Mašinac, što bi bilo veliko pojačanje ovom izuzetno mladom sastavu Vučica.

Uz tri nove igračice koje su došle na kraju jeseni izŽFK Rosulja sa Majom postojećim igračkim kadrom ŽFK Vučice se spremaju za mnogo bolje proleće od jeseni.

DANICA LAZAREVIĆ najbolji asistent kluba: Mlada smo , nova ekipa i ne čudi špto smo imale oscilacije u igri tokom jeseni, ali smo ipak bili zadovoljni rezultatima. Sada se dobro pripremamo i jedva čekamo početak prvenstva da ispravimo sve nedostatke iz jeseni. Lično ću se potruditi da dam još veći doprinos rezultatima ekipe u narednom periodu.

NADJA TASIĆnajbolji strelac kluba:Ja znam da se od mene očekuje puno golova, i spremam se za to. Nisam baš zadovoljna realizacijom u jesenjem delu sezone, sada se nadam da će biti mnogo bolje i da ćemo postići rezultate sa kojim bi bili zadovoljni.

ALEKSANDRA KOSTIĆ , LENA VELJKOVIĆ, IVA PETKOVIĆ pridošlice iz ŽFK ROSULJA, uglas ističu da su došle u odličnu sredinu , da su lepo prihvaćene, i da će se potruditi da igrom podignu kvalitet kluba i da rezultati budu bolji.

KATARINA STOJKOVIĆ trener: Devojke vredno rade . Im amesta za napredak, posećenost treninga je zadovoljavajući , svi rade kvalitetno i verujem da ćemo ispuniti očekivanja kluba. Moram istaći da se predsednik kluba jako puno trudi da obezbedi kvalitetne uslove za rad, a puno puta i pod njegovom palicom se odradi trening. Njegovo iskustvo i znanje je nemerljivo i ja sam zahvalna zbog toga.

 

Pripreme seu počele 1‚4.01. 2024 god. Stojković, Cvetković, Marković, Stojiljković, Kocić, Pešić Lazarević Tasić, Jovanović, Jović, Kostić, Krstić, Veljković, Petković, i mlade snage Stojanović, A. Mitić, M. Stanković, H.Nikolić, Lj. Stevanović, M. Stoiljković, D. Stanimirović, ovo je igrački fond ŽFK VUČICE za proleće 2024.