JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BEZ GORČINE PORAZA DO SRPSKOLIGAŠE

Brzi Brod: Pod stručnim rukovodstvo šefa struke Predraga Đorđevića lider jesenjeg dela prvenstva Zone-centar OFK Brzi Brod iz isoimenog mesta u predgrađu Niša sa pripremama za prolećni deo prvenstva krenuo je 20 januara i prvo se radilo na veštačkoj travi u Sportski centar Čair , dok se od pre nekoliko dana preselili u svoj doma na igračlištu u Brzom Brodu i trenira se svakodnevno i to vrlo ozbiljno. Klub su jedino napustili Marko Arsić i Marko Krstić , a od povrede se oporavili Nikola Andrić i Nikola Lazaović . Cilj im je svih u klubu da se na proleće prošetaju korz Zona- centar i bez ijednog jedinog poraza.

O dodaašnjem toku priprema šef struke Đorđević sa optimizmom ističe- Radimo po planu i programau, a sa pripremama smo počeli na vreme kako bi se što bolje pripremini za prolećni deo prvenstva, gde želimo suvereno da dođemo na kraju, do titule prvaka i ekspresno se vratimo u Srpskoj ligi istok, gde nam i po kvalitetu kojim posedujemo pripada mesto. Radimo svakog dana i na treninzima vlada rad, red i disciplina jer bez takvog pristula pripremama nema ni uspeha na kraju prvenstva.

Uprava kluba obezbedila je maksimalne uslove za pripreme a i usoro ćemo obelodaniti koje ćemo pripremne utakmice odigrati u sklopu zimskih priprema. Kroz kontrolnih utakmica tim će se iskristalisati i privilegovanih nema igraće oni koji izbore mesto svojim radom i zalaganjem kako na treningu tako i pripremnim utakmicama. Nastojaćemo da u prvenstvo iđemo potpuno spremni ali i zdravi bez povreda, i prezentujemo sportskoj javnosti da ambicije kluba nisu samo pusta želja već stvarnost.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoisstoka Srbije jugsport.net poželimo jednom ovakvomuzornom fudbalskom kolektivu kao što je OFK Brzi Brod pre svega uspešne pripreme i dobro odigrane kontrolne utakmice i na proleće da se dobrim igrama i pobedama prošetaju do plasmana u Srskoj fudbalskoj ligi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print