JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽELE DA SAČUVAJU STATUS ZONAŠA

Vranjska banja:Šef stručnog štaba Mineralca iz Vranjsek banje Dragan Pavlović izvršio je prozivku ekipe koji su novajlije u zoni jug od pre nekoliko dana počeli su sa pripremama za prolećni deo prvenstva , sa istim fudbalskim kadrom kao što je bio jesenas. Najvaili su dolazak četiri igrača , koja će biti prava pojačanja za ovaj klub koji je jesenji deo prvenstva završio na 7 mestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova i nalaze se u gornjem delu tabeleod 18 klubova koliko ovog prvenstva broji zona jug.

Pripreme se odvijaju po planu što godore i reči šefa struke Pavlovića koji kaže- Pripreme protiču po planu i programu , svi igrači su iz prošlog prvenstva na okupu i marljivo rade,jer bez reda , rada , i discipline nema ni uspeha. Pripreme ćemo sproveseti u dri faze, i kompetno ćemo ih obaviti na našem igračištu. Prva faza na sticanju psiho-fizičke izdržljivosti, druga rad sa loptom i odigravanje priajteljskih utakmica koje još uvek nismo utanačili,

ali ćemo u prvenstvo ući potpuno spremni i pokušati da obezbedimo mesto na tabeli koje i iduće godine garantuje opstanak u ovom rangu pošto se zna da će od narednog prvenstva sve četiri zone pod nadležnosti FS RIS-a brojati po 12 klubova i mi ćemo sve učiniti dobrim igrama i rezultatima da ne ispadnemo rekao je na kraju šef struke Mineralca koji je nametnu ozbiljan rad ekipe i odstupanja od toga nema radi se po planu i programu.

Ko će iz Pčinjskog okruga ispasti sve zavisi od Pčinje iz Trgovišta ako sačuva status Srpskoligaša i druga kombinacija ukoliko bude prvak Dinamo jug. Trenutno u zoni jug su pored Mineralca Nebeski Anđeli , Morava iz Vladičinog Hana i Dinamo-jug iz Vranja. Tako da će proleće biti neizvesno do samog kraja.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije JUGSPORT.NET novajliji u ligi želimo pre svega uspešne pripreme i da na proleće još boljim igrama nego jesenas ostavre svoj cilj a to je da sačuvaju rang takmičenja u kome se nalaze.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print