JugSport.net

sportski portal južne Srbije

CILJ MEŠEVA OSTATI U VRHU TABELE

Meševo: Pod dirigentskom palicom šefa struke Milana Nikolića i trenera golmana Dragi Rajića fudbaleri FK Meševa članovi Srpske lige-istok, sa pripremama za prolećni deo prvenstva krenuli su 25 januara . Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Nikolić na kojoj suse odazvali svi igrači osim onih koji su napustili njih trojica napustili klub u ovom prelaznom roku. Zajedno sa seniorima uporedno su počeli sa treninzima i omladici , pa je tako na terenu FK Meševa vrelo ko u košnici, pun teren igrača.

Prozivci je prisustvovao i predsednik kluba Radojko Ivanović koji je igračima i stručnom štabu poželeo uspešne pripreme , da proteknu u najboljem redu i da spremno dočekaju start prvenstva kada već na startu sledi komšiski derbi sa liderom na tabeli Trayalom iz Kruševca. Biće to fudbalska partija za sve sladokusce.

Klub su zasad napustili Luka Marković ( Trayal), Jovan Zogović i Filip Petrović ali u klubu neznaju kom su pristupili. Dok na pripremama ima nekoliko novajlija a među njima će šef struke Nikolić posle kontrolnih utakmica odabrati ko će ostati da brani boje kluba iz Meševa, jer je konurencija žestoka za svako mesto u timu.

Zakazane su i kontrolne utakmice koje imaju sledeći redosled: 31 januara sa Moravom iz Ćuprije, 7 februara sa Župom iz Aleksandrovca, 10 febuara sa Slogom iz Kraljeva, 17 februara sa Radnički iz Svilajnca , 18 februara sa Mladost iz Garevine u okviru Kup takmičenja Rasinskog okruga, 21 februara sa SFS Borac iz Paraćina.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET ovom uzornom fudbalskom kolektivu kakav je FK Meševo želimo uspešne zimske pripreme da proteknu u najboljem redu i da proleće spremno dočekaju i da u drugom delu beleže ako ne bolje barem iste rezultate iz jesenjeg dela prvenstva Srpske fudbalske lige-istok.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print