JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽITKOVČANI ŽELE U GORNJI DEO TABELE

Žitkovac: Pod stručnim rukovodstvom šefa struke Aleksandra Zemljaka i njegovog pomoćnika Milana Belića 29 januara počele su pripreme za prolećni deo prvenstva , u kome je glavni cilj da se iz donjeg dela tabele presele dobrim igrama u gornji deo tabele.

Kompeltan tok priprema od mesec dana uz nekoliko prijateljskih utakmica obaviće se na terenu u Žitkovcu a u sklopu treniga biće i futinga van Žitkovca , kako bi se što bolje skeka fizička pripremljenost, i lakše podneo nastavak priprema rad sa loptom.

O toku priprema i kako će proteći šef stručnog štaba Zemljak kaže- Pripreme će se sastojati iz tri faze, u prvoj fazi radićemo na psihofizičkoj pripremljenosti u drugoj i u trećoj fazi rad sa loptom i uigravanje linije tima, kao i kontrolne utakmice na kojima ćemo iskristalisati tim za prolećni deo prvenstva u Zona-centar.

Pripreme moramo da shvatiom ozboljno jer smo u donjem delu tabele zato moramo da radimo mnogo bolje i jače i da vlada jedan rad i disciplina, jer bez takvog pristupa radu ništa nećemo ostavriti ono što planiramo da uradimo na proleće. Na prozivci su mi se javili 15 igrača , njih nekoliko je bilo odsutno opravdanao, ali su se već na narednom treningu priključili i radi se po planu i programu. Među nkeoliko pojačanja je i golman Danilo Mladenović.

Na prozivci Sportski direktor kluba Zoran Mladenović se obratio igračima i Upravi kluba rečima- Uprava kluba uložila je maksimalne napore da obezbedi sve nepohodne uslove za rad kluba u narednom periodu, a tu se podrazumeva i uspešan tok priprema da proteknu u najboljem redu. Tako spremno dočekamo start prvenstva i drugi deo da ostvarimo mnogo bolje rezultate.

 

U ime naj čitanijeg Sportskog portala Jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET, FK Moravi želimo pre svega uspešne pripreme, da proteknu u najboljem redu, i da na proleće postižu mnogo bolje

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print