JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NIŠKI “ORLIĆI” U VISOKOM LETU

Niš: Pod stručnim rukovodstvom šefa struke Zorana Dimitrijevića OFK Sinđelić član Srpske fudbalske lige istok pripreme za prolećni deo prvenstva počeo je još 15 janura, kada je i obavljena prozivka , na kojoj su se odazvali svi oni igrači na koje šef struke Dimitrijević računa, kao i nekoliko novajlija na probi. Kompletan tok priprema biće obavljenu Nišu na stadionu u Durlanu.

O pripremnom periodu šef stručnog štaba Zoran Dimitrijević kaže- Radiće se 6 puta nedeljno (41 radni dan , od toga 6 pripremnih utakmica). Zakazane su utakmice sa Radničkim (omladinci), Jagodinom, Radničkim iz Pirota, Jedinstvom iz Paraćina i dve utakmice sa Brzim Brodom. Na terenu kraj Nišave rade marljivo 25 igrača,

. Prelazni rok je utoku i zasada su klub napustili Luka Petrović, Nikola Ristić, a pristuplili su Jovan Petrović ( Car Konstantin), kao i nekoliko novajlija a da li će pristupiti zavisi i od kontrolnih utakmica . OFK Sinđelić je posle dve sezone nepravedno provedenih u zoni centar , posle jesenjeg dela prvenstva kao povratnik u Srpskoj ligi istok zauzeo visoko 5 mesto sa 26 osvojenih bodova.

Ambicije za drugi deo prvenstva su da se plasiramo u gornji deo tabele , tačnije od drugog do petog mesta , što kvalitetetom sa kojim raspolažemo to i zaslužujemo bio je jasan u svojoj izjavi šef struke OFK Sinđelića iz Niša.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET uzronom fudbalskom kolektivu kakav je OFK Sinđelić želimo pre svega uspešne pripreme da igrači zdravi i fizički dobro pripremljeni sprovedu pripreme i odigraju kontrolne utakmice . Da na proleće ponove još bolje igre koje će ih svrstati u sam vrh tabele. Oni to hoće, i mogu i zaslužuju. SREĆNO!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print