MORAVA ŽELI DA SAČUVA VRH TABELE

Ćuprija: Pod stručnim rukovodstvom šefa struke Dejana Popovića i njegovog saradnika Marka Radića dvadesetak fudbalera koliko zasad imaju na raspolaganju pune akomulatore za prolećni deo  prvenstva,kako bi ponovili igre iz jesenjeg dela prvenstva i sačuvali lidersku pozicuju na tabel Zone -zapad. Sa pripremama se počelo još 15 janura i kompletan tok priprema biće obavljen tu u Ćupriji.

Boje Morave pojačali su- Veljko Jolić koji je bio krtako vreme u Crnoj Gori nače je dete Morave, Toma Koković golman koji je bio u Dunav iz Prahova, Ilija Stojanović i Mladen Radosavljević ( Radnički -Svilajnac), David Urošević ( Morava-Ribare).

Klubske boje ne brane više sldeći igraći- Marko Ostojić(Glogovac), Danilo Đurić ( Mladost(Jovac), Stefan Božović ( Setonje), Milentije Lepojević, Vuk Bulatović, Marko Jovanović ( Austrija).

Morava je dosad odigrala samo jednu kontrolnu utakmicu sa Srpskoligašem Jedinstvom iz Paraćina (2:2) bez pobednika, a slede sledeći kontrolni susreti su zakazani i to – 31 januara sa Meševom u Kruševac, 23 februara sa Markovcem u Ćupriji, 7 febrara gostuju u Jagodini, 10 februara kod kuće sa Karađorđe iz Toplole, 17 februara protiv Sloge u Despotovcu, i generalna proba pred početak prvenstva protiv SFS Borac u Paraćinu.

Već na startu sledi veliko iskušenje za lidera na tabeli posle 15 kola kada gostuju 3 marta Kušiljevu već narednog 16 kola gostuju još jednom kandidatu za lidersku poziciju na tabeli Temnić 1924 u Varvarinu, zato će i stručni štab formu bazirati na sam početak prvenstva Zone zapad.

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET poželimo lideru na tabeli da im pripreme proteku u najboljem redu, da svi zdravi igrači bez povreda dočekaju start prvenstva i ponove igre iz jesenjeg dela prvenstva i u narednoj takmičarskoj godini budu članovi Srpske fudbalske lige -istok. Ćuprija to zaslužuje i želimo im da im se želje ostavre.