JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

POPRAVITI UTISAK OD JESENAS

Bojnik: Fudbaleri Bojničke Puste reke član zone jug priptreme za prolećni deo prvenstva počeli su još 15 januara na njihovom terenu . Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Boban Nikolić na kome su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dela prvenstvene polusezone , kada nisu baš pokazani neki rezultati koji priliče ovom fudbalskom kolektivu, koji je jedan od nastraijih članova u ovom rangu takmičenja.Osvojeno je osmo mesto na tabeli sa 27 osvojenih bodova, što se za ovaj klub smatra neuspehom. Zato se sada krenulo ranije da se što bolje pripreme za proleće, jer su svesni reorganizacije takmičenja i žele među tri -četiri ekipe iz Jablaničkog okruga od osam koliko ih ima u ovom rangu

. Zasad niko nije napustio klub niti izrazio želju kostur tima je ostao isti među iskusne golmana Siniše Stankovića tu su još Predrag Vidojević, M. Stojanović, M. Stojčić, Danijel Stanišić i njegov brat blizanac Danilo koji se treba oporavi od povrede, Aleksandar Stanković takođe oporavak od povrede, M. Đenić, Nemanja Petrović ,M. Stojanović, kao i mlade snage koji su već stekli iskustvo A. Ilić, M. Stojković, N. Jovanović, V. Jović, A. Cenić, Stefan Stanković .

O pripremnom periodu i dosadašnjem radu šef struke Boban Nikolić kaže- Krenuli smo na vreme u poočetku je bilo snega i hladno pa smo radili i u obližnjoj hali sportova, sada smo na našem terenu i pripreme protiču u najboljem redu. Svi su igrači zdravi i rade maksimalno dobro , povređeni Danilo Stanišić i Aleksandar Stanković dva među najbolja igrača tima mnogo su nam hvalili u jesenjem delu prvenstva , njihov oporavak je veliko pojačanje za nas, tako da na proleće ulazimo sa većim optimizmom i cilj nam je da se nađemo u samom vrhu tabele. Takođe očekujem i neko pojačanje sa strane , u pregovoru smo sa nekim igračima i posle duže vremena biće i igrača van Bojnika , kako bi smo stvorili što veću konurenciju u timu na proleće.

 

Jedan od najstarijih u klubu predsednik ujeno i po potrebi igrač Predrag Vidojević kasnije se malo priključio pripremama, ali je pre toga stvorio sve uslove za nesmetan početak i rad na treninzima i on sa optimizmom očekuje proleće- Atmosfera u klubu je odlična nema nikavih problema. Uslovi za radu su dobri, igračima smo sve obavaeze izmirili ,

tako da tu nemamo nikavih problema, zahvaljujući lokanoj samoupravi u Bojniku na čelu sa predsednikom Nebojšom Nenadovićem, koji izdvaja novac za sport i ulaže u sve klubove pa i u naš klub, ma da mi vodimo računa o svakom dinaru.Što se tiče prijateljskih utakmica zasad smo zakazali tri . Prva je sa Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja 4 februara, 14 februara igramo sa Radanom u Lebanu i 18 februara sa Jablanicom iz Medveđe. Odigraćemo još dve kontrolne utakmice, jedna od njih će biti generalna proba pred početak prvenstva, kada u prvom kolu gostujemo u Vladičinom Hanu ekipi Morave.

U prvenstvo ćemo ući mnogo ozbiljnije nego jesenas jer nas očekuje reorganizacija Zone sa 12 klubova i smatram da smo klub koji će od osam iz Jablaničkog okruga izboriti mesto među četiri ekipe i tako ostati u novoformiranoj zoni, jer za to imamo kvalitet i infrastruturne objekte koji su dobri rekao je na kraju Vidojević.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print