JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DRAMA U FINIŠU

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

JEDINSTVO – BUDUĆNOST (P) 2.2 ( 1:0)

 

Paraćin. Gledalaca 200. Sudija: Nenad Đorđević ( Bor) 7. Strelci: L. Laban u 3, N. Petrović u 83 za jEdinstvo, D. Milanović u 88, 90+3 za Budućnost. Žuti kartoni: N. Krkić, N. Jovanović(Budućnost).

 

JEDINSTVO: L. Marković 7, M: Tasić 6,5, N. Novković 7, N. Krkić 7, P. Pavlović 6,5, S. Marković 7,5, L. Laban 7,5,(N. Milenković -), M. Radovanović 6,5, N. Lapčević 7, (D. Ilić 6,5), N. Jovanović 6,5.(N: nastasijević 6,5).

 

BUDUĆNOST: D. Stamneković 7, V. Mitić 6,5, M. Milošević 7, M. Ranđelović 7, L. Petrović 7,(N. Ristić-), S. Stojković 7, N. Nikolić 6,5, (P: Anđelković -).N. Mladenović 7, N. Bogdanović 6,5, S. Miletić 7,(N. Petrović 6,5), M. Andrejić 6,5( D. Milanović 8),

 

Igrač utakmice: Dušan Milanović

 

Prava drama u finišu utakmice. Domaćin je od gotovg napravi veresiju primivši dva pogotka u poslednja dva minuta i tako dozvolivši gostima iz Popovca kod nIša da ostanu neporaženi. Junak preokreta sa dva gola je rezervista gostiju D. Milanović.

Već u 3 minutu domaći su došli u voćstvo i taj rezultat je bio do kraja poluvremena sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu utakmice mreže su mirovale sve do poslednjih minuta utakmice. Igrao se 83 minut kada su domaći preko N. Petrovića udvostrućili prednost i svi su pomislili da su bodovi u dzepu domaćina. Međutim gosti se nisu predavali nastavili su da atakuju na gol golmana L. Markovića i u 88 minutu prvi pogodak rezerviste D. Milanovića koji smanjuje prednost na jedan pogodak. U 90 minutu posle slobodnog udarca sa nekih četrdesetak metara neko od igrača domaćih je ubacio loptu u srce šesnaesterca i tu se ponovo najbolje snašao D. Milanović i iz drugog pokušaja na odbijenu loptu poslao je iza leđa golmana domaćih za konačnih 2:2 jer nije imalo više vremena da se bilo šta učini ni na jednu stranu jer je sudija odsvirao kraj utakmice i podela na ravne časti je možda najprvedniji ishod u Paraćinu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili