JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

 

NEBESKI ANĐELI – GRACKO 2:2 ( 1:1)

Bujanovac(Baza -Jug): Gledlaca 100. Sudija: Luka Đokić ( Vranje: Strelci: P. Petrović u 3, A. Radivojević u 54 za Nebeske Anđele, N. Mirković u 37 (KU), M. Kovačević u 71 za Gracko. Žuti kartoni: N. Stojanović, P. Petrović(Nebeski Anđšeli), D. Milićević, N. Mirković, M. Kovačević, U. Ristić ( Gracko)

 

NEBESKI ANĐELI: M. Mitić6,5, S. Ignjatović6,5, O. Cvetković 6,(M. Stevanović 7 ) V. Trajković6,5, , A. Vasiljević, N. Mladenović(A. Stojković 6,5), N. Jovanović6,(Al. Stojković-), P. Petrović 7,5, N. Cvetković6,5 A. Radivojević 7,5

 

GRACKO: A. Kovačević 7, I. Lazić6,5 (U. Ristić -), V. Todorović 6,5,I. Ivić 7, N. Milenković6,5, N. Krstić 7, N. Đorđević6,5, D. Milićević6,5(D. Kovačević-), D. Mirković 6,5 F. Sekućić6, D. Živić 8.

 

Igrač utakmice: Dušan Živić

Podela na ravne časti je najpravedniji ishod utakmice na bazi Jug u Bujanovcu, u kojoj su gosti prijatno iznenadili dobrom i organizovanom igrom i zalsuženo kući nose slađu polovino od domaćina , kome ostaje žal za propuštenom pobedom. Već u 3 minutu P. Petrović je doveo domaćina u voćstvo i činilo se da će biti revija pogodaka.

Međutim gosti iz Starog Grackog sa Kosova i Metohije su sredili svoje redove i nisuse predavali tek tako lako. Šlad takve igre je i poravnjanje rezultata u 37 minutu iz kaznenog udarca kojeg je izveo N. Mirković u 37 minutu igre što je i bio rezultat prvog dela igre.

I u drugom delu utakmice još po jedan pogodak na obe strane kada su domaći po drugi put na utakmici došli u voćstvo pogotkom A. Radivojevića u 54 minutu igre. Gosti postižu i drugi pogodak i dolaze do dragocenog boda u 71 minutu preko A. Kovačevića i zasluženo je podela na ravne časti u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima gde je centralna figura utakmice bio D. Živić iz gostujućeg tima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print