JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROKUPČANI DELE PETARDE U LESKOVCU

ZONA JUG

 

SLOGA- OFK TOPLIČANIN 0:5 (0:3)

 

Leskovac: Gledalaca 200. Sudija: Vojin Janjić ( Kruševac) 7. Strelci: S. Cvetković u 34, 44, I. Kaličanin u 41, J. Jovanović u 57, 85 min. Žuti kartoni: D. Đokić, S. Jović (Sloga), M. Krstić, (OFK Topličanin).

 

SLOGA: D. Dimitrijević 5,5,, V. Mitić 5,5, D- Đokić 5,5, A. Ilić 6, M. Profirović 6, A. Cekić 6, Đ. Veličković 5,5, V. Ristić 6, N. Stanković 5 ( B. Petzrović 5,5), V. Stamneković 5,5 ( N. Đokić 6), S. Jović 6.

 

OFK TOPLIČANIN: A. Ilić7, S. Jovanović 7, M. Krstić 7, (M. Jovanović 7), M. Antanasković 7, L. Dragićević 7 ( J. Ristić 7,5), I. Kaličanin 8 ( D. Stamneković-), M. Andrejić 7 ( J. Jovanović 8), S. Cvetković 7 ( V. Stanković 7,5), D. Stojković 7 , M. Kitić 7,, L. Paunović 7,5.

Igrač utakmice: Jovan Jovanović

Posle “petarde” u Lebanu od Radana u minulom kolu fudbaleri Sloge su i na svom terenu primili pet komada od razigranog OFK Topličanina iz Prokuplja , koji je pokazao pravo lice u Leskovcu. Sve njihove linije su fukcionisale besprekorno i u prvom delu su tri puta zatresli u drugom dva puta mrežu domaćina. Pogotcima S. Cvetkovića u 34 i 44 i I. Kaličanina u 41 minutu već tada je bila na pomolu katastrofa domaćina.

Ulaskom u igru sve boljeg J. Jovanovića koji ih je sa dva pogotka u 57 i 85 minutu dotukao do kraja i tako su domaći doživeli drugu petardu u dva odigrana kola, što je veliki alarm za ovaj klub, koji je pre početka prvenstva pretendovan za jednog od kandidata za sam vrh tabele.

Najbolji pojedinci u timu gostiju bili su predvođeni kapitenom Ivanom kaličaninom Jovan Ristić Jovan Jovanović i Luka Paunović , ma da su svi ostali pružili svoj maksimum i zadovoljili ukuse trenera Vidakovića. U sredu OFK Topličanin gostuje u Lebanu Radanu i tu se očekuje još jedna dobra fudbalska predstava jer su oba tima u naletu svoje forme i u ovom kolu obe ekipe su trijunfovale na gostovanju OFK Topličanin u Leskovcu Radan u Vinarcu predgrađu Leskovca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print