ТИМОЧАНИН ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

Књажевачки српсколигаш је јуче започео припреме за пролећну сезону у Српској лиги исток. На прозивци је било деветнајест играча и како рече нови председник клуба Милош Стојановић за пар дана ће се придружити и играчи са стране па ће тако екипа бити комплетирана. Због познатог проблема са вирусом с једне стране и идеалних услова за рад на градском стадиону с друге стране, комплетне припреме ће бити спроведене у Књажевцу. У плану је да се до почетка првенства одиграју осам контролних утакмица.

„Припреме ћемо обавити у Књажевцу. Скоро да немамо дилема око играчког кадра. Овог пролећа играћемо са неколицином проверених играча са стране који су се већ адаптирали на нашу средину и са нашим младим талентованим играчима. Мислим да ћемо добро упаковати екипу и да ћемо првенствену трку успешно завршити у врху табеле.“ каже председник Стојановић.

Примећене су и неке новине у клубу као и нека нова лица. Чини се као да је унешена нека нова енергија. На то председник каже:

„Жеља ми је да направим добру  атмосферу зато смо у паузи размишљали о сваком играчу, тренеру, економу и лицима у клубу. Што се играчког кадра тиче вратићемо неке наше играче за које мислимо да могу да буду од користи. За почетак смо вратили Сашу Стојановића и Милоша Анђелковића. Можда ћемо вратити и неке млађе играче који су били на каљењу у нашем локалном зонашу. На првој седници Управног одбора именовали смо за спортског директора Аљошу Симића.

За његов рад и ангажовање имам само речи хвале. Након ванредне Скупштине на којој сам изабран за председника и на којој је изабран некомплетан састав Управног одбора, докомплетирали смои Управни одбор.Нова два члана су ветеран Лилић Слободан и   успешни привредникМилосављевић Мирослав.“

Шеф стручног штаба биће и даље Никола Вељковић. У раду ћему помагати Милан Тодоровић који ће имати и посебно задужење као кординатор у раду тренера млађих категорија. Тренер голмана биће досадашњи тренер Дејан Бунојић.

Припреме су почеле, акумулатори се полако пуне. Временски услови за рад су изузетно тешки. Образи се од мраза румене. На лицима играча осмех и оптимизам.

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net