JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN POČEO PRIPREME

Knjaževački srpskoligaš je juče započeo pripreme za prolećnu sezonu u Srpskoj ligi istok. Na prozivci je bilo devetnajest igrača i kako reče novi predsednik kluba Miloš Stojanović za par dana će se pridružiti i igrači sa strane pa će tako ekipa biti kompletirana. Zbog poznatog problema sa virusom s jedne strane i idealnih uslova za rad na gradskom stadionu s druge strane, kompletne pripreme će biti sprovedene u Knjaževcu. U planu je da se do početka prvenstva odigraju osam kontrolnih utakmica.

„Pripreme ćemo obaviti u Knjaževcu. Skoro da nemamo dilema oko igračkog kadra. Ovog proleća igraćemo sa nekolicinom proverenih igrača sa strane koji su se već adaptirali na našu sredinu i sa našim mladim talentovanim igračima. Mislim da ćemo dobro upakovati ekipu i da ćemo prvenstvenu trku uspešno završiti u vrhu tabele.“ kaže predsednik Stojanović.

Primećene su i neke novine u klubu kao i neka nova lica. Čini se kao da je unešena neka nova energija. Na to predsednik kaže:

„Želja mi je da napravim dobru  atmosferu zato smo u pauzi razmišljali o svakom igraču, treneru, ekonomu i licima u klubu. Što se igračkog kadra tiče vratićemo neke naše igrače za koje mislimo da mogu da budu od koristi. Za početak smo vratili Sašu Stojanovića i Miloša Anđelkovića. Možda ćemo vratiti i neke mlađe igrače koji su bili na kaljenju u našem lokalnom zonašu. Na prvoj sednici Upravnog odbora imenovali smo za sportskog direktora Aljošu Simića.

Za njegov rad i angažovanje imam samo reči hvale. Nakon vanredne Skupštine na kojoj sam izabran za predsednika i na kojoj je izabran nekompletan sastav Upravnog odbora, dokompletirali smoi Upravni odbor.Nova dva člana su veteran Lilić Slobodan i   uspešni privrednikMilosavljević Miroslav.“

Šef stručnog štaba biće i dalje Nikola Veljković. U radu ćemu pomagati Milan Todorović koji će imati i posebno zaduženje kao kordinator u radu trenera mlađih kategorija. Trener golmana biće dosadašnji trener Dejan Bunojić.

Pripreme su počele, akumulatori se polako pune. Vremenski uslovi za rad su izuzetno teški. Obrazi se od mraza rumene. Na licima igrača osmeh i optimizam.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print