JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Za vek postojanja među Prvoligaše

Vlasotince: Ni sneg i hladno vreme uz već poznatu pandemiju virusa COVID-19 nije omelo fudbalere Vlasine iz Vlasotinca člana Srpske fudbalske lige-istok, da krenu sa pripremama za prolećni deo prvenstva, koji su jesenji deo prvenstva završili  na trećem mestu, sa realnim izgledima da se na kraju prvenstva domognu i liderske pozicije i steknu pravo da se nađu u baraž za popunu Prve fudbalske lige  Srbije.

Prozivka je obavljena 15, da bi se sa radom počelo u subotu 16 janura na terenima Fk Vlasine u Vlasotincu pod dirigentskom palicom iskusnog trenera Drgana Nikolića. Kompetne pripreme biće obavljene u Vlasotincu, kako bi se spremno dočekao start prvenstva koji je zakazan za 7 mart 2021 godine kada će Vlasina ugostiti na startu već otpisani Moravac –Orion iz Mrštana, koji je na samom dnu tabele.

Prozivci je prisutvovala kompletna uprava kluba   na čelu sa predsednikom Bojanom Vlajkovićem koji se obratio igračima  rečima:Pre svega svim fudbalerima istručnom štabu bih poželo zdravlje i da vas povrede zaobiđu kako biste bili zdravi i orni za proleni deo takmičenja.

Mi smo vam obezbedili dobre uslove za rad, tako da je na vama da se dobro pripremite i  pokupšate da u godini jubileja, sto godine  fudbala u Vlasotincu ponovo podarite  Savezni rang takmiečna, a to je Prva fudbalska liga Srbije. Budite funkcionalni  i da igrate bolje nego jesenas . Želim vam uspeh  i dobro zdravlje i da budete bez povreda kako biste se dobro pripremili za naporne utakmice koje vas očekuju na proleće.

Šef struke Dragan Nikolić je takođe igračima i čanovima uprave kluba izneo svoje viđenje rečima: Pre svega da vam poželim sve najlepše u Novoj 2021 godini i da vas mimoiđu povrede , da budete zdravi i spremni za prolećni deo prvenstva . Moraćemo da poboljšamo disciplinu u radu, tako da tolerancije neće biti makar ostali sa deset igrača. Moram da vam predstavim najveće pojačanje a to je Bratislav Pejćić koji dolazi iz Superliga Radnika iz Surdulice

. O njemu netreba trošiti reči mnogo, ali ću i od njega takođe tražiti da pokaže najviše na terenu, jer je reč o igraču vanseriskog kvaliteta. Na probi imamo nekoliko igrača, koji će pokuašti da se nametnu i izbore meseto u timu. U tom pogledu povlašćenih neće biti, moraćete svi da pružite svoj maskimum, kako bi izborli mesto u prvom timu. Cilj nam je da se nađemo na samom vrhu tabele i pokuašmo da se plasiramo ponovo u Prvu ligu Srbije. U narednih nedelju dana znaćemo koja će biti pojačanja našeg kluba, kako bismo krenuli sa ozbiljnim radom i stvaranje tima za prolećni deo prvenstva kroz pripremni period.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print