Lebančani upalili svoje motore

Lebane:Pod dirigentskom palicom iskusnog trenera Aleksandra Kuzmanovića fudbaleri Radana iz Lebana, član Srpske fudbalske lige istok upalili su svoje motore i krenuli sa pripremama za prolečni deo prvenstva, gde ih očekuju tešeke utakmice kako bi kao devetolasirani tim na tabeli , uspeli da bar za neko meseto poboljšaju položaj i tako ostvare planirani cilj na kraju prvenstva.

Prozivci su prisutvovali predsednik kluba Nebojša Stanković, Sportski direktor ujeno i pomoćni trener Dragan Momirović, trener golmana Veljko Mirdzić kao i fudbleri Dragan Cakić, Stefan Stoiljković, Milan Mitrović, Petar Krstić, Nikola Marinković, Aleksa Ivanović, Nemanja Smiljković, Miloš Stanković, Dušan Dodić, Marko Cvetković, Marko Stevanović, Andreja Dojčinović, Nikola Grozdanović, Perica Nastić, Darko Nikolić, kao i novajlije Vidan Stanković iz OFK Radnički iz Niša Ilija Petrović iz Moravac –Orion. Opravdano su bili odsutni Stefan Krstić, Mihajlo Milošević, i Predrag Cakić.

Na prozivci sve igrače i stručni štab Radana pozdravio je predsednik kluba Nebojša Stanković koji je rekao: Od Vas očekujem da svako da svoj maskimum u pripremnom periodu i izbori status prvotimca, povlašćenih neće biti, ko bude izborio staus prvotimca biće i novčano nagrađen, primiće mnogo više nadoknade za hranarinu od onih koji dođu da se na treninzima rekreairaju. U šef struke Kuzmnanovića imam  puno povrenje i zahvaljujem mu se što je i dalje izrazio želju da bude na mesto šefa struke.

Sve probleme ćemo rešavati u hodu, a za to su zaduženi moji saradnici i nadam se da problema u prolećnom delu prvenstva neće biti.Očekujem da sve utakmice kući dobijemo i da na gostovanju osvojimo neki bod , kako bismo bili bezbižni na kraju prvenstva. Od lokane samouprave u Lebanu imamo punu podršku u radu, tako da neće biti nikavih problema oko finasiranja kluba.

O planu priprema i očekivanju u prolećnom delu prvenstva šef struke Aleksandar Kuzmanović kaže: S obzirom da 7 marta počinje prolećna sezona u Srpskoj fudbalskoj ligi , što znači da imamo nekih sedam nedelja pripremnog perioda, uz to u planu smo da odigramo pet do šest kontrolnih utakmica, ako bude eventulanih dolazaka nekog pojačanja, da time napravimo iskoran u odnosu na jesenji deo prvenstva, i da budemo još bolji nego što smo bili.

Očekujem da pripremni period prođe u najboljem redu, i nadam se da ćemo svi zajedno naparaviti još konpaktniju ekipu nego što je bila jesenas. Kompetan tok priprema obavićemo ovde u Lebanu jer za to imamo odlične ulove za rad, tako da u nekoliko narednih dana očekujem da vidim sa kojim igračkim kadrom raplolažemo, i dali će eventualno biti nekih pojačanja. To ćemo znati brzo i sa kojim snagma ulazimo u pripremni period, odnosno prolećni deo prvenstva. Na osnovu isksutva koje imam iz jesenji deo prvenstva od uprave kluba očeujemo svi maksimalnu podršku i to je još jedan uslov u koji ne sumnjam da će biti još boljih rezultata na proleće.

Mi se iskreno nadamo da će ova sistuacija oko COVID-19 da se smiri i da će ljubitelji fudbala u Lebanu i okolini biti u prilci da dođu na našim tribinama i nesemtano prate naše utakmice, tako da budu naša podrška, a mi ćemo nastojati da im se odužimo još boljim igrama nego jesenas.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net