JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“KRLJA” NEDA BODOVE IZ SVOG BUNJIŠTA

ZONA CENTAR

 

JEDINSTVO (GS)- MLADOST 1959 3:1 ( 2:0)

Gornje Stopanje. Gledalaca 250. Sudija: Milan Kocić ( Lebane) 8. Strelci: Stefan Stefanović u 20, 44, Blagojević u 73 (KU)za Jedinstvo , a A. Mitić u 68 za Mladost1959. Žuti kartoni: D. Dimitrijević Blagojević, B. Dimitrijević ( Jedinstvo), Zdravković i Stepanović ( Mladost 1959).

 

JEDINSTVO: Aleksić Stojanović Ristić V. Stefanović Marinković Alepijević D. Dimitrijević Strahinjić(B. Dimitrijević 7), Blagojević Novović(Cvetković-), Stefan Stefanović 8,5(S.

Đorđević -)

MLADOST 1959: Ilić 6, Anastasijević 6 Đokić 6,(Mihajlović-), Kocić 6,Blagojević 6(Spasov -), Nisić 6, Zdravković 6,Kostić 6, Mitić 6,Stojanović 6,(Dimitrijević-), Stepanović 6.

 

Igrač utakmice. Stefan Stefanović

 

Gornjostopanjčani su na svom kontu uknjižili nova tri boda u igri sa komšijama iz Vinarca koji sus e predstavili kao dobar tim u igri u polju ali bez prave završnice po gol. Sve je rešeno u prvom delu kada je najbolji pojedinac i “alfa i omega” domaćeg sastava Stefan Stefanović sa dva pogotka pokopao sve nade gostiju da mogu nešto ozbiljnije da učine na gostovanju u Gornjem Stopanju. U drugom delu ravnopravna igra viđen je po jedan pogodak na obe starne najpre je Mitić u 68 minutu smanjio prednost od dva gola domaćina, da bi samo pet minuta kasnije sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Blagojević , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to i bio konačan rezultat ove utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print