JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bojničanke maestralne sa Vlasotinčankama

Bojnik: Hala sportova. Gledalaca 20. Sudija: Srđan Ivković(Bojnik)

ŽOK PUSTA REKA: Nenadović, Radenović, E. Petrović, Kostić, Cvetković, M. Petrović, Rajković,Stanisavljević, Ilić, Jovanović.

ŽOK VLASINA:Đokić, Pljaskić, Krstić, Dojčinović, Mladenović, Šušulić, Veličković, Kocić, Dušanović, Tasić, Anđela Nikolić, Anastasija Nikolić, Zdravković, Lazarević, Jovanović.

Ako se dan po jutru poznaje onda je dobro po žensku odbojku u Bojniku. Odbojkašice Puste reke predvođene trenerom Srđanom Ivkovićem u svim elmentima odbojkaške igre nadigrale su komšike iz Vlasotinca i u sva tri seta bile dominantne.., što govori i sam rezultat na parketu.

Samo početak prvog seta bio je neiszvestan do trenutka kada su se domaće odbojkašice po prvi put rezultatski „odlepile“ (10:5)  i od tog trenutka pitanje pobednika u prvom setu nije bilo nijednog trenutka u pitanju.Rezultatom 25:16 nagoveštena je visoka pobeda.

U drugom setu  malo drugačija slika na parketu. Već od samog početka domaće odbojkašice su stavile do znanja da su one te koje diktiraju tempo igre i rezultat. Povele su sa 5:0, potom sa 6:2, da bi se u jednom trenutku Vlasotinčanke pribiližile (7:5) na samo dva poena razlike.

Ponovo domaće odbojkašice stvaraju visoku prednost od pet poena ( 12:7) i od tog trenutka na parketu je domaćin taj koji dominira igrom i rezulatatom. Tako je u jednom trenutku bila dupa prednost domaćina (18:9)  da bi se taj drugi set završio ponovo viskom  razlikom od deset poena  sa 25:15 u korist domaćeg sastava.

Treći set takođe je doneo istu sliku na parketu prelepe hale sportova u Bojniku  razlika je bila uvek tu negde sedam ili osam poena da bi se nakraju okončao identičnim rezultatom kao drugi set  sa 25:15 i tako pokazale da su bar u ovom trenutku daleko spremije od gošče iz Vlasotinca, kod kojih se primećuje nedostatak snage i koncentracije pod mrežom, što će po svoj prilici biti otklonjeno do početka prvenstva koje je zakazano za 3 oktobar, kada odbojkašice iz Bojnika u prvom kolu gostuju u Majdanpeku.

Dobra najava i po svoj prilici dobar i sistematski rad trenera Srđana Ivkovića polako daja rezultate.Da se pored onih iksunih odbojkašica dosta posvećuje pažnja mladim odbojkašicama  videlo se veceras, koje sudobijale priliku da igraju  super talenovane   petnasetogodišnjakinje Cvetkovićeva i Petrovićeva. To su po svoj prilici budućnost odbojke u Bojniku, pred kojima je dobra odbojkaška budućnost.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print