JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI TEŠKO ALI ZASLUŽENO DO POBEDE

Gradski stadion u Pirotu
Igrao bez prisustva publike
Glavni sudija: Matić Miroslav (Loznica)  7
Žuti kartoni: Kostić Milutinović, Milenković, Milošević (Radnički), Stevanović, Nedeljković, Tumbas, trener Antić (Dinamo) Strelac: Milenković 83 min (Radnički)

FK Radnički: Trkulja 8, Mančić 7, Adžibaba 7 (Edoa -) , Mijalković 7, Dojkić 7, Đorđievski 7(Milošević-), Mirković 7, Petrović 7(Jaćimović -), Milenković 8, Petrov 7 (Milanović -), Kostić Milutinović 7

FK Dinamo: Orlić 7, Čubrilo 6 ( Baždarević -), Jelić 6 (Vešković -), Dolovac 6 (Spasic -), Dimitrov 7, Stevanović 7, Nedeljković 6 (Ilić -), Radočaj 6 (Antić -), Tumbas 6, Jezdović 6, Keča 6
IGRAČ UTAKMICE: Trkulja (Radnički)

Teška utakmica i za domaćina i za danas izuzetno motivisano gosta koji je došao u Pirot na krilima pobede protiv Trajala. Radnički se borio sa svojim problemima, od početka same utakmice se videlo da je težina odgovornosti zbog slabosti starta u prvenstvu i moranje da se danas dobije itekako uticala na povezanost i prepoznatljiv stil igre.


U prvom poluvremenu blaga inicijativa na strani Radničkog koji je pokušavao da probije odbrambeni zid protivnika prolascima po boku ali osim par udaraca nije bilo pravih prilika za gol.
U drugom poluvremenu Dinamo je bio taj koji je ozbiljno pretio. Najpre stativa iz slobodnog udarca a onda je Trkulja izašao kao pobednik iz duela sa igračem Dinama u situaciji kada su svi videli gol na stadionu. Taj momenat kao da je podigao ‘bele’ i posle jednog ubacivanja sa leve strane, Milenković najviše skače u petercu gostiju i glavom postiže pogodak u 83 min.


Teška ali zaslužena pobeda domaćina koji se ovom pobedom vratio u sredinu tabele i već u sledećem kolu dočekuje jednog od lidera na tabeli, ekipu FK Kabel iz Novog Sada.
Radnički je posle utakmice ostao i bez trenera, koji ja uprkos pobedi danas najavio povlačenje iz licnih razloga.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print