JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TEŠKO DO NOVE POBEDE

ZONA JUG

 

OFK KOSANICA- SU DINAMO JUG 2:1 ( 1:1)

 

Kuršumlija: Gledalaca 300. Sudija: Vojin Janjić(Kruševac) 8. Strelci: P. Mladenović u 28 i 85 min(KU) za OFK Kosanicu); N. Spasić u 44 min. ( SU Dinamo-Jug). Žuti kartoni: M. Popović ( Kosanica), M. Tasić ( SU Dinamo-jug).

 

OFK KOSANICA: B. Šejić7, V. Vasiljević7, (S. Đorđević 7), P. Lazarević7, B. Lukić7, V. Kocić7, J. Lučić7, D. Mihajlović 7, B. Ilić 7, P. Mladenović 8,5 M. Popović7, (A. Arsić -), M. Lapčević 7 (N. Dragićević-),

 

SU DINAMO JUG: D. Stanković L. Anđelković P. Stojković N. Dimitrijević M. Stojanović Đ. Tomić M. Savić(A. Tomić -), N. Spasić(N. Stanković -), D. Stanojković(A. Mladenović-), N. Stošić

 

Igrač utakmice: Predrag Mladenović

Teže nego štose očekivalo domaći su došli do druge pobede za redom pred svojim navijačima . Ovog puta svladan je tim iz Vranja novajlija u ligi ali odluka o pobedniku je pala tek u 85 minutu i to iz kaznenog udarca.

Prvi deo utakmice završen je egal postignut je po jedan pogodak na obe strane. Domaći su u 28 minutu poveli golom najboljeg pojedinca na utakmici iskusnog Predraga Mladenovića, da bi gosti u poslednjim minutama prvog dela izjednačili i na odmor se otišlo sa po jednim pogotkom na obe strane. U drugom delu domaći su napdali, gosti su odolevali sve do 85 minuta kada je iz kaznenog udraca P. Mladenović po drugi put doveo svoj tim u voćstvo i stavio tačku na zasluženu pobedu.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print