JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KRLJA TROJKOM OVERIO OPSTANAK

ZONA JUG

 

JEDINSTVO(GS)- SLOGA (LE)- 6;4 (4:4)

Gornje Stopanje: Gledalaca 500. Sudija: Nikola Stojković ( Leskovac 8. Strelci: D. Blagojević u 5, St. Stefanović 25, 44, 88 , O. Mitrović 34, D. Stefanović 67 za Jedinstvo. N. Stanković u 3, V. Kostić u 17, N. Kostić u 37, 39 min. Za Slogu. Žuti kartoni: A. Mijalković, S. Marinković (Jedinstvo), N. Stanković, N. Kostić 8 Sloga).

 

JEDINSTVO: B. Aleksić 7, M. Novović 7 ( N. Janković -), D. Stojanović 7 ( B. Dimitrijević -), A. Mijalković 7 ( A. Ristić 7), S. Marinković 7,5, O. Mitrović 7 ( M. Ristić-), I. Trajković 7, D. Blagojević 7,5, D. Stefanović 7,5, S. Stefanović 9, D. Dimitrijević 7.

 

SLOGA (LE): L. Mitrović 6,5, V. Ristić7, ( S. Gajić -), N. Stanković 7,5, A. Ilić 7, N. Stojković 6 ( M. Profirović 6,5), N. Kostić 8,A. Cekić 7, V. Mitić 6,5, S. Jović 7, V. Stamneković 7 ( N. Đokić 7), V. Kostić 7,5.

Igrač utakmice :Stefan Stefanović

Komšiski derbi proteko je u izvanrednoj fudbalskoj predstavi na kojoj je viđeno čak deset pogodaka, od kojih je u prvom delu viđena prava revija njih ukupno osam identično na obe strane po četiri pogodaka, što je mnogobrojna publika uživala u dobrim potezima i lepim pogotcima na obe strane, što publiku takve utakmice vraćaju veru u fudbal i vraćaju gledaoce na tribinama.

Već u 3 minutu hladan tuš za domaće pristalice kada je Nikola Stanković doveo goste u voćstvo. Međutim radost gostiju trajao je malo , već samo posle 2 minuta kasnije domaći su došli do izjednačenja a strelac je jedan od golgetera domaćih Dalibor Blagojević. Gosti po drugiput na utakmici dolaze u voćstvo u 17 minutu a strelac je Vukašin Kostić. Igrao se 25 minut kada je najbolji pojedinac utakmice i trostruki strelac na utakmici kapiten Stefan Stefanović se po prvi put upisao u strelce i po drugiput su domaći poravnali rezultat. Samo 6 minuta kasnije gosti po treći put na utakmici pogotkom Nenada Kostića u 31 dolaze u voćstvo. Međutim domaći se nisu predavali i samo tri minuta kasnije tačnije u 34 su preko Ognjena Mitrovića poravnali rezultat na 3:3. U 39 minutu gosti postižu i četvrti pogodak na utakmici i ponovo vode sa 3:4 u 39 minutu drugim pogotkom na utakmici Nenada Kostića, što se ispostavilo da je to bio poslednji pogodak na utakmici gostiju.U 44 minutu ponovo je na sceni Stefan Stefanović i svojim drugim pogotkom postavlja konačan rezultat prvog dela utakmice 4:4 i sa tim rezultatom se zasluženoodlazi na odmor uz buran aplauz gledalaca jer su gledali pravu reviju golova dobrih poteza i izglednih prilika koje nisu realizovane.

U drugom delu gosti su zatajili sa realizacijom ali domaći su postigli još dva pogotka . Najpre je u 67 minutu Dejan Stefanović doveo domaće u voćstvo od 5:4, da bi svojim trećim pogotkom na utakmici a za svoj tim šesti Stefana Stefanovića u 88 minutu pimorao Mitrovića da po šesti put vadi loptu iz mrežu i veliku radost domaćina je bila jer su ovom pobedom i zvanično zadržali status Zonaša i u narednom prvenstvu potpuno zalsuženo, jer u svom timu imaju i ove godine golgetera Zone jug Stefana Stefanovića, koji je noćna mora za sve golmane u rangu u kome se takmiče kao članovi Zone jug.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print