JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rezervisti se obrukali

Leskovac: Pomoćni teren sa veštačkom travom. Igrano bez gledalaca. Sudija: Nikola Đorđević(Leskovac). Strelci: Nikola Mladenović u 36 za GFK Dubočicu, Petrov u 49, Đ. Kukolj u 78, Georgijev u 80,  Vlaović u 82 za Radnički.

GFK DUBOČICA: M. Mladenović, N. Mladenović, D. Mladenović, Ivanov, Marković, Mitrović, Miloš Stanković, Onimisi, Nb. Mladenović, Stoiljković, Savić.Igrali su još: Lućić, Petrović, Z. Stanković, Gorčić, Đorđević, Marković, Ignjatović, Milić, Jovanović, velev, L. Mitrović.

RADNIČKI: Dokić, Kostić-Milutinović, mančić, Mijalković, Dojkić, Tolić, Milenković, Apostolović, Petrović, Milošević, Georgijev. Igrali su još: Mihajlović, Trivunović, Jakovljević, Živković, Kamenović, Stojanov, Đ. Kukolj,, M. Kukolj, Petrov, Valović, Godoa.

Druga kontrolna utakmica Leskovčana je pokazala dva lica fudbalera  GFK Dubočice. U prvom delu dok je na terenu bio jedan tim, po nekim predpostavkama prvi sastav, bili su uspešniji i taj period igre rešili u svoju korist pogotkom Nikole Mladenovića u 36 minutu,

posle odlične akcije kapitena Dušana Savića  koji je sve pripremio tako da strelcu jedinog gola za domaćina nije bilo teško da sa nekoliko metara matira golmana  Piroćanaca Dokića. Ujedno to je i bio rezultat prvog dela igre uz napomenu da su gosti iz Pirota propustili nekoliko izglednih prilika pre primljenog gola.

U drugom  delu šef struke domaćih Saša Mrkić na teren je poslao drugu postavu i oni su razočarali igrom , što govori i sam rezultat. Primili su čak četiri pogodka uz to nisu nijednom ozbiljnij pripretili gostima da ugroze njihov gol.

Već u 49 minutu igre došlo je do poravnjanja rezultata a strelac je Petrov udarcem glavom posle asistencije M. Kukolja.  Potpuni preokret usledio je u 78 minutu kada je strelac bio Đ. Kukolj.

Samo nekoliko minuta kasnije 1:3 a strelac je Georgijev  i tada je svima bilo jasno da će gosti iz Pirota biti pobednici. Konačnih 1:4  usedili su u 82 minutu igre a strelac je Valović na odlično dodavanje M. Kukolja , tako je overena pobeda gostiju koji su u drugom delu u potpunosti bili bolji tim.